مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

خاگینه هویج مغز دار و مجلسی به روش تبریزی ها درست کن! | طرز تهیه خاگینه هویج +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 

خاگینه هویج یک نوع شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است که از مواد اولیه ساده‌ای مانند تخم مرغ، هویج، آرد، بکینگ پودر، زعفران و گردو تهیه می‌شود.

خاگینه هویج معمولاً به دو صورت ساده و با مغزی تهیه می‌شود. در نوع ساده، خاگینه را بدون اضافه کردن هیچ مواد میانی می‌پزند. در نوع با مغزی، معمولاً از گردو، پسته، بادام یا مخلوطی از این مغزها به عنوان مواد میانی استفاده می‌شود.

مواد لازم:

* شربت:

    * آب: نصف لیوان

    * شکر: ۱ لیوان

    * هل درسته: ۲-۳ عدد

    * زعفران دم‌کرده: به میزان لازم

    * گلاب: یک چهارم لیوان

* خاگینه:

    * تخم مرغ: ۳ عدد

    * وانیل: نصف ق چ

    * ماست شیرین: ۳ ق غ

    * هویج رنده شده وآب گرفته: ۱ لیوان

    * آرد: ۳ ق غ

    * بکینگ پودر: ۱ ق چ

    * زعفران دم‌کرده: ۱-۲ ق غ

* میانی خاگینه:

    * گردوی خرد شده

    * پودر گل محمدی: ۱ ق چ

    * پودر دارچین: ۱ ق چ

طرز تهیه:

1. شربت:

    1. آب و شکر را در یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود.

    2. هل و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و اجازه دهید شربت به جوش بیاید.

    3. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و اجازه دهید شربت به مدت 15 دقیقه بجوشد و غلیظ شود.

    4. در انتها، گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

بیشتر بخوانید  امامزاده روح الحسنی (ع) تهران از ازدواج سه زوج سادات برای تغذیه قدیر

2. خاگینه:

    1. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه با همزن بزنید تا کاملاً پف کنند.

    2. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

    3. ماست شیرین را اضافه کنید و هم بزنید.

    4. هویج رنده شده وآب گرفته را اضافه کنید و هم بزنید.

    5. آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

    6. زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و هم بزنید.

3. میانی خاگینه:

    1. گردوی خرد شده، پودر گل محمدی و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید.

4. آماده‌سازی خاگینه:

    1. یک قالب مناسب را چرب کنید.

    2. نصف مایه خاگینه را در قالب بریزید.

    3. مخلوط گردوی خرد شده را روی مایه خاگینه بریزید.

    4. باقیمانده مایه خاگینه را روی گردو بریزید.

    5. قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30-40 دقیقه قرار دهید تا خاگینه بپزد و روی آن طلایی شود.

5. سرو:

    1. پس از پخت، خاگینه را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

    2. خاگینه را به صورت مربع یا مستطیل برش بزنید و با شربت آماده شده سرو کنید.

نکات:

* برای اینکه خاگینه شما خوشمزه‌تر شود، از هویج تازه و رنده شده استفاده کنید.

* برای اینکه خاگینه شما بعد از پخت پف کند، تخم مرغ‌ها را با دور تند همزن بزنید تا کاملاً پف کنند.

* برای اینکه خاگینه شما بعد از پخت خشک نشود، آن را در فر با دمای متوسط قرار دهید.

بیشتر بخوانید  فواید شگفت انگیز برنج قهوه ای که نمی دانید! / نقاشی

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *