حتما بورانی اسفناج شنیدی اما بورانی هویج نه! | طرز تهیه بورانی هویج غذای سنتی ارومیه +ویدئو


طرز تهیه بورانی هویج:

 

بورانی هویج یک غذای سنتی و محبوب شهر ارومیه است که از ترکیب هویج، لپه، پیاز، نعناع و ادویه‌جات تهیه می‌شود. این غذا علاوه بر طعم و عطر بی‌نظیرش، بسیار مقوی و سالم نیز هست.

بورانی هویج معمولاً به صورت پلو سرو می‌شود، اما می‌توان آن را به صورت خورش یا سالاد نیز سرو کرد.

مواد لازم:

* یک و نیم پیمانه برنج

* پنج تا هویج بزرگ

* یک لیوان لپه خیس خورده

* یک عدد پیاز متوسط

* نعناع به مقدار لازم

* دو حبه سیر تازه یا پودر سیر

* نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. ابتدا برنج را با آب و نمک خیس کنید.

2. هویج‌ها را پوست بگیرید و رنده کنید.

3. پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

4. هویج رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

5. لپه خیس خورده را به هویج و پیاز اضافه کنید و با کمی آب بپزید تا لپه نرم شود.

6. نعناع را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید.

7. سیر تازه یا پودر سیر را به مواد اضافه کنید.

8. برنج را آبکش کنید و به مواد اضافه کنید.

9. نمک، فلفل و زردچوبه را به مقدار لازم اضافه کنید.

10. مواد را در قابلمه بریزید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا برنج بپزد.

نکات:

* می‌توانید به جای یک و نیم پیمانه برنج، یک پیمانه برنج و نصف پیمانه بلغور استفاده کنید.

* برای اینکه بورانی هویج شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از هویج‌های زرد رنگ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  آمریکا هنوز در بحران است. آمریکایی ها دوباره ماسک زده اند

* می‌توانید در کنار بورانی هویج، ماست موسیر نیز سرو کنید.

بورانی هویج را چند ساعت در یخچال بگذارید تا کمی استراحت کند. در آخر بورانی هویج را در ظرف مناسب بکشید و با گردو و چند برگ شوید و نعناع تزئین کرده و سرو کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید