جایگزین خوشمزه و سالم برای قند فقط سوهان کنجدی! | طرز تهیه سوهان کنجدی خانگی +ویدئو


 

سوهان کنجدی یک شیرینی سنتی ایرانی است که از ترکیب شکر، کنجد و گاهی اوقات خلال پسته تهیه می‌شود. این شیرینی ترد و خوشمزه، طعمی دلپذیر و عطر بی‌نظیری دارد.

سوهان کنجدی می‌تواند جایگزین مناسبی برای قند باشد. شکر یک ماده غذایی ناسالم است که می‌تواند باعث افزایش وزن، پوسیدگی دندان و سایر مشکلات سلامتی شود. سوهان کنجدی در مقایسه با شکر، کالری و قند کمتری دارد و همچنین حاوی مواد مغذی مانند فیبر، پروتئین و چربی‌های سالم است.

سوهان کنجدی یک شیرینی سنتی ایرانی است که از ترکیب شکر، کنجد و گاهی اوقات خلال پسته تهیه می‌شود. این شیرینی ترد و خوشمزه، طعمی دلپذیر و عطر بی‌نظیری دارد.

سوهان کنجدی علاوه بر طعم خوب، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. کنجد، یکی از مواد اصلی تشکیل‌دهنده سوهان کنجدی، منبع غنی از مواد مغذی مانند فیبر، پروتئین، چربی‌های سالم، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

مواد لازم:

* یک لیوان سر خالی شکر

* یک لیوان سر پر کنجد

* خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه:

۱. شکر را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

۲. شکر را اصلاً هم نزنید و فقط تابه را تکان دهید تا آب شود.

۳. کنجد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا با شکر مخلوط شود.

۴. بلافاصله از روی حرارت بردارید و روی سینی چرب شده بریزید.

۵. خلال پسته را روی سوهان بپاشید و با گوشت کوب بکوبید تا نازک شود.

نکات:

* برای اینکه سوهان کنجدی ترد شود، باید بلافاصله از روی حرارت بردارید.

* اگر می‌خواهید سوهان کنجدی شما شکلاتی باشد، می‌توانید یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو به مواد اولیه اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  عبدالباقی سازنده متروپول آبادان کیست؟

* سوهان کنجدی را می‌توانید به صورت تکه‌ای یا قالبی برش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید