مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

تی تاپ، نوستالژی شیرین دوران مدرسه | طرز تهیه تی تاپ نوستالژی خانگی مرحله به مرحله +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه تی تاپ نوستالژی خانگی مرحله به مرحله

 

تی تاپ یکی از محبوب‌ترین کیک‌های دوران مدرسه بود که در زنگ تفریح با شیر کاکائو سرو می‌شد. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که خاطرات خوشی از این کیک دارید، پیشنهاد می‌کنیم این دستور ساده و خوشمزه را امتحان کنید و طعم تی تاپ خانگی را تجربه کنید.

مواد لازم :

* تخم مرغ ۳ عدد

* ماست ۱/۲ لیوان

* شکر ۱/۲ لیوان

* روغن مایع ۱/۲ لیوان

* آرد سفید ۱ و ۱/۲ لیوان

* بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

* وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

* پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

* آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

۱. تمام مواد را به دمای محیط برسانید.

۲. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.

۳. روغن و ماست را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

۴. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

۵. دو تا سه قاشق از مواد را در ظرفی جدا کنید و به آن ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید. به باقی مواد هم ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.

۶. قالب ۲۰ در ۳۰ سانتی‌متری را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید.

۷. مواد ساده را در قالب بریزید و پخش کنید.

۸. مواد کاکائویی را داخل قیف بریزید و روی مواد ساده طرح بزنید.

۹. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید.

بیشتر بخوانید  قیمت شکر و روغن اعلام شد | قیمت شکر و روغن امروز

برای مواد میانی :

* شکر ۱.۵ لیوان

* خامه صبحانه ۱ پاکت

* کره ۵۰ گرم

طرز تهیه مواد میانی :

۱. شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود و کاراملی شود.

۲. کره و خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا سفت نشود.

۳. خامه صبحانه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

۴. در آخر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید تا رنگ کارامل تیره‌تر شود.

طرز تهیه تی تاپ :

۱. کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

۲. کیک را از وسط برش دهید.

۳. یک لایه از کیک را در ظرف مورد نظر قرار دهید.

۴. مقداری از مواد میانی را روی کیک بریزید.

۵. لایه دیگر کیک را روی مواد میانی قرار دهید.

۶. باقی مواد میانی را روی لایه دوم بریزید.

۷. کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد میانی خودش را بگیرد.

می‌توانید از قالب‌های با سایز دلخواه استفاده کنید. اگر از قالب‌های کمربندی استفاده می‌کنید، قبل از ریختن مواد، دور قالب را با یک لایه فویل بپوشانید تا از نشت مواد میانی جلوگیری شود. برای اینکه کیک پف بیشتری داشته باشد، می‌توانید به تخم مرغ‌ها یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. می‌توانید از انواع میوه‌ها یا شکلات‌های دلخواه برای تزئین کیک استفاده کنید.

نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *