به روش اصفهانیا ماش پلو رو با بادمجان شکم پر بخور! | طرز تهیه بادمجان شکم پر +ویدئو


 

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در این غذا، بادمجان‌ها را به صورت طولی برش می‌زنند و سپس، آنها را از وسط نصف می‌کنند. مواد گوشتی شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، سیب زمینی، نمک، فلفل، زردچوبه، و ادویه‌های دیگر را داخل بادمجان‌ها می‌ریزند و سپس، آنها را در فر می‌پزند.
بادمجان شکم پر یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی یا یک پیش غذای خوشمزه سرو شود.

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در این دستور تهیه، بادمجان شکم پر اصفهانی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

بادمجان: ۱ عدد بزرگ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، روغن زیتون
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
پیاز: ۲ عدد متوسط رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت طولی برش بزنید. سپس، بادمجان‌ها را در یک سینی فر بچینید و مقداری نمک روی آنها بپاشید.
۲. بادمجان‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا نرم شوند.
۳. در این فاصله، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، سیب زمینی رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، و پودر سیر مخلوط کنید.
۴. پس از اینکه بادمجان‌ها پخته شدند، آنها را از فر خارج کنید و از وسط نصف کنید.
۵. مواد گوشتی را داخل بادمجان‌ها بریزید و روی آن رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را بریزید.
۶. بادمجان‌ها را دوباره در فر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا مواد گوشتی کاملاً پخته شوند.

بیشتر بخوانید  با تکنیک های مدرن نشات گرفته از علی آقا اسکندراف آشنا شوید

نکات:

برای اینکه بادمجان‌ها در فر نسوزند، می‌توانید آنها را قبل از پخت در فر با کمی روغن زیتون چرب کنید. اگر دوست دارید بادمجان شکم پر شما طعم تندتری داشته باشد، می‌توانید به مواد گوشتی مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.
این غذا را می‌توانید با برنج یا نان سرو کنید.
نکته رژیمی:
این غذا بدون روغن تهیه می‌شود و برای افرادی که رژیم غذایی دارند، گزینه مناسبی است.

دیدگاهتان را بنویسید