بهترین دستور میگو پلو همینه که من میگم! | طرز تهیه میگو پلو +ویدئو


طرز تهیه میگو پلو

 

میگو پلو یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی است که با میگو، پیاز، سیر، کشمش پلویی، سبزی پلویی، ادویه میگو، زردچوبه، فلفل سیاه، و نمک تهیه می‌شود.

میگو پلو یک غذای ایرانی است که در مناطق مختلف ایران تهیه می‌شود. این غذا به ویژه در استان‌های جنوبی ایران مانند بوشهر، خوزستان، و هرمزگان محبوبیت زیادی دارد.


مواد لازم:

میگو: به میزان لازم پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه کشمش پلویی: ۱/۲ پیمانه
سبزی پلویی تازه یا خشک: ۱/۲ پیمانه ادویه میگو: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم زعفران دمکرده: به مقدار لازم
شوید خشک: به مقدار لازم


طرز تهیه:

۱. ابتدا میگو را پاک کنید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
۲. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید.
۳. سیر را نیز رنده کنید.
۴. سبزی پلویی را پاک کنید و ریز خرد کنید.
۵. در یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز رنده شده را در آن تفت دهید تا نرم شود.
۶. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
۷. میگو را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
۸. ادویه میگو، زردچوبه، فلفل سیاه، و نمک را به میگوها اضافه کنید و تفت دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.
۹. کشمش پلویی را به میگوها اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
۱۰. سبزی پلویی را به میگوها اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی‌ها نرم شوند.
۱۱. زعفران دمکرده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
۱۲. برنج را به صورت کته یا آبکش درست کنید.
۱۳. برنج را در یک قابلمه بریزید و مواد میگو را روی آن بریزید.
۱۴. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید پلو دم بکشد.
۱۵. پس از دم کشیدن، پلو را در ظرف سرو بکشید و با شوید خشک تزئین کنید.

بیشتر بخوانید  روایت شیرین توسط حجت الاسلام مروی / امام (ره) بعد از خطبه عقد چه به جوانان گفتند؟ - اخبار خراسان رضوی - اخبار استان تسنیم

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید