طرز تهیه کرپ خرمالو یک صبحانه مناسب برای سرماخوردگی
کرپ خرمالو یک غذای خوشمزه و مقوی است که از موادی مانند شیره انگور، خرمالو، آرد، شیر، تخم مرغ، گشنیز و هل تهیه میشود. این مواد همگی خواص ضدالتهابی، ضدباکتریایی و تقویتکننده سیستم ایمنی دارند.کرپ خرمالو را میتوان به عنوان یک صبحانه مقوی و خوشمزه برای افراد سرماخورده سرو کرد. همچنین، میتوان آن را به عنوان میان وعده یا دسر نیز مصرف کرد.
خرمالو ویتامین C دارد که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند و علائم سرماخوردگی را کاهش میدهد.
مواد لازم:
* ۳ عدد تخممرغ
* ۲ پیمانه آرد
* ۳ پیمانه شیر
* ۳ قاشق شیره انگور سفید
* ۱ سر قاشق چایخوری نمک
* ۱ چهارم پیمانه کره ذوب شده
* کمی گشنیز و هل
روش تهیه:
۱. در یک ظرف، تخممرغها را با آرد، شیر، شیره انگور سفید، نمک و کره ذوب شده ترکیب میکنیم. مواد را با هم مخلوط کرده و تا حصول یک مایع رقیق ادغام میکنیم.
۲. ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و یکم روغن روی آن مالیده و با دستمال تمیز پخش میکنیم.
۳. یک ملاقه از مخلوط کرپ را داخل ماهیتابه ریخته و سریعاً ماهیتابه را تکان میدهیم تا مخلوط به طور یکنواخت در ماهیتابه پخش شود.
۴. هنگامی که یک طرف کرپ آماده شد، آن را برعکس میچرخانیم تا طرف دیگر نیز برشته شود.
۵. پس از پخت کرپ، آنها را درون یک دستمال تمیز قرار میدهیم تا مواد فیلینگ کرپ را آماده کنیم.
۶. خرمالو را روی حرارت کباب میکنیم و گوشت آن را با یک ق چ گشنیز آسیاب شده مخلوط میکنیم.
۷. سپس ابتدا عسل و بعد خرمالوها را را روی نصف کرپها میریزیم و کمی پودر سابیده شده هل را اضافه و تا میزنیم.
۸. در نهایت، میتوانیم با شیرینیهای دلخواه مانند شیره خرما یا دیگر تزئینات مورد علاقه خود، کرپها را سرو کنیم.
میتوانید به جای شیره انگور سفید، از شیره خرما یا سایر شیرههای میوهای استفاده کنید.میزان هل را میتوانید به دلخواه کم یا زیاد کنید. برای تزئین کرپها میتوانید از خامه، شکلات، میوههای تازه یا خشک و … استفاده کنید.
نوش جان!