طرز تهیه شیرینی هندوانه ای یلدایی
شیرینی هندوانه ای یک نوع شیرینی یلدایی است که با شکلات سفید، آرد نخودچی، رنگ سبز و قرمز خوراکی درست می شود. این شیرینی به دلیل شباهت ظاهری به هندوانه، به این نام معروف شده است.
مواد لازم:
* شکلات سفید ۱۰۰ گرم
* روغن مایع ۵۰ گرم
* رنگ سبز خوراکی
* آرد نخودچی یک لیوان
* وانیل نوک قاشق چایخوری
* کره ۴۰ گرم
* رنگ قرمز خوراکی
طرز تهیه:
۱. شکلات سفید رو با روغن مایع و رنگ سبز خوراکی روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید.
۲. آرد نخودچی رو با وانیل مخلوط کنید و به شکلات اضافه کنید.
۳. خمیر رو خوب ورز بدید تا یکدست بشه.
۴. از خمیر گلولههای کوچکی به اندازه گردو بردارید و به شکل هندوانه در بیارید.
۵. برای روی هندوانهها، از رنگ قرمز خوراکی استفاده کنید.
۶. شیرینیها رو روی سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
نکات:
* برای اینکه رنگ هندوانهها بهتر بشه، میتونید از رنگ خوراکی ژلهای استفاده کنید.
* اگر دوست دارید شیرینیها رو ساده درست کنید، میتونید از رنگ استفاده نکنید.