طرز تهیه چیکن تاسکن پاستا
چیکن تاسکن پاستا یک غذای ایتالیایی است که با پاستا، مرغ، گوجه خشک شده، اسفناج و خامه تهیه می شود. این غذا معمولاً با پنیر پارمسان رنده شده تزئین می شود.
چیکن تاسکن پاستا یک غذای خوشمزه و مقوی است که می تواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی یا یک میان وعده سرو شود. این غذا را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد و زمان آماده سازی آن حدود 30 دقیقه است.
مواد لازم:
* 1 بسته پاستا (حدود 450 گرم)
* 250 گرم سینه مرغ، خرد شده
* 1 عدد پیاز بزرگ، خرد شده
* 2 حبه سیر، خرد شده
* 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
* 1/2 فنجان گوجه خشک شده
* 1/2 فنجان اسفناج خرد شده
* 1/2 فنجان خامه
* 1/4 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
* نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید.
2. در همین حال، مرغ را در تابه ای بزرگ با روغن زیتون تفت دهید تا قهوه ای شود. پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. گوجه خشک شده را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
[Image of گوجه خشک شده]
3. خامه و اسفناج را اضافه کنید و به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد تا اسفناج نرم شود.
4. پاستا پخته شده را آبکش کنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید. نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید.
5. پاستا را در ظرف سرو بریزید و با پنیر پارمسان رنده شده تزئین کنید.
نکات:
* برای یک غذای غنی تر، می توانید از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.
* می توانید از هر نوع پاستا که دوست دارید استفاده کنید. من از اسپاگتی استفاده می کنم، اما فوسیلی یا پنه نیز گزینه های خوبی هستند.
* اگر از گوجه خشک شده استفاده نمی کنید، می توانید از 1/2 فنجان پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
* می توانید از هر نوع پنیر رنده شده که دوست دارید استفاده کنید. من از پنیر پارمسان استفاده می کنم، اما پنیر موزارلا یا گودا نیز گزینه های خوبی هستند.