مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

از این به بعد جوجه ها رو به این 4 روش خوشمزه مزه دار کن! | همه عاشق این طعم خوشمزه‌اش میشن! + ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. طعم و مزه جوجه کباب به عوامل مختلفی مانند نوع مرغ، روش پخت و مواد طعم دهنده بستگی دارد. در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه جوجه را به چهار روش خوشمزه مزه دار کنید.

* جوجه (سینه یا ران)

* ماست

* سیر

* پیاز

* ادویه جات (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، پولبیبر، ادویه کاری، رب گوجه یا سس کچاپ)

* خامه صبحانه

* سس مایونز

* جعفری خرد شده

* اویشن

* آب لیمو یا نارنج

* گردو پودر شده

* رب انار

**طرز تهیه جوجه مکزیکی:**

1. جوجه را به تکه های دلخواه برش بزنید.

2. ماست، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، پولبیبر و ادویه کاری را در یک کاسه مخلوط کنید.

3. جوجه را به مواد آغشته کنید و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

4. جوجه را روی منقل یا گریل بپزید.

**طرز تهیه جوجه خامه ای:**

1. جوجه را به تکه های دلخواه برش بزنید.

2. پیاز خلالی، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، اویشن، آب لیمو یا نارنج و خامه صبحانه را در یک کاسه مخلوط کنید.

3. جوجه را به مواد آغشته کنید و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

4. جوجه را روی منقل یا گریل بپزید.

**طرز تهیه جوجه ترش:**

1. جوجه را به تکه های دلخواه برش بزنید.

2. پیاز رنده شده، سیر رنده شده، گردو پودر شده، رب انار، ماست، نمک، فلفل سیاه و آب انار را در یک کاسه مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید  پاستوکووک قابلیت استفاده در کودکان و شیرخواران را دارد

3. جوجه را به مواد آغشته کنید و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

4. جوجه را روی منقل یا گریل بپزید.

**طرز تهیه جوجه یونانی:**

1. جوجه را به تکه های دلخواه برش بزنید.

2. ماست، سیر رنده شده، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را در یک کاسه مخلوط کنید.

3. جوجه را به مواد آغشته کنید و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

4. جوجه را روی منقل یا گریل بپزید.

**نکات مهم برای مزه دار کردن جوجه:**

* از مرغ تازه و با کیفیت استفاده کنید.

* جوجه را به تکه های دلخواه برش بزنید.

* مواد طعم دهنده را به مقدار دلخواه اضافه کنید.

* جوجه را به مدت کافی در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

**نکته:**

برای مزه دار کردن جوجه می توانید از مواد طعم دهنده دیگری نیز استفاده کنید، مانند:

* زنجبیل رنده شده

* نعناع خشک

* پودر کاری

* پودر سیر

* پودر پیاز

* پودر زنجبیل

* پودر فلفل قرمز

* پودر فلفل سیاه

* پودر لیمو عمانی

* پودر زیره

* پودر آویشن

* پودر زعفران

با کمی خلاقیت می توانید طعم های جدید و متنوعی را برای جوجه کباب خود ایجاد کنید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *