از این به بعد جوجه ها رو به این 4 روش خوشمزه مزه دار کن! | همه عاشق این طعم خوشمزه‌اش میشن! + ویدئو


جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. طعم و مزه جوجه کباب به عوامل مختلفی مانند نوع مرغ، روش پخت و مواد طعم دهنده بستگی دارد. در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه جوجه را به چهار روش خوشمزه مزه دار کنید.

* جوجه (سینه یا ران)

* ماست

* سیر

* پیاز

* ادویه جات (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، پولبیبر، ادویه کاری، رب گوجه یا سس کچاپ)

* خامه صبحانه

* سس مایونز

* جعفری خرد شده

* اویشن

* آب لیمو یا نارنج

* گردو پودر شده

* رب انار

**طرز تهیه جوجه مکزیکی:**

1. جوجه را به تکه های دلخواه برش بزنید.

2. ماست، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، پولبیبر و ادویه کاری را در یک کاسه مخلوط کنید.

3. جوجه را به مواد آغشته کنید و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

4. جوجه را روی منقل یا گریل بپزید.

**طرز تهیه جوجه خامه ای:**

1. جوجه را به تکه های دلخواه برش بزنید.

2. پیاز خلالی، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، اویشن، آب لیمو یا نارنج و خامه صبحانه را در یک کاسه مخلوط کنید.

3. جوجه را به مواد آغشته کنید و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

4. جوجه را روی منقل یا گریل بپزید.

**طرز تهیه جوجه ترش:**

1. جوجه را به تکه های دلخواه برش بزنید.

2. پیاز رنده شده، سیر رنده شده، گردو پودر شده، رب انار، ماست، نمک، فلفل سیاه و آب انار را در یک کاسه مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید  یوسف تیموری: واقعا مستحق این همه فحش بودم؟

3. جوجه را به مواد آغشته کنید و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

4. جوجه را روی منقل یا گریل بپزید.

**طرز تهیه جوجه یونانی:**

1. جوجه را به تکه های دلخواه برش بزنید.

2. ماست، سیر رنده شده، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را در یک کاسه مخلوط کنید.

3. جوجه را به مواد آغشته کنید و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

4. جوجه را روی منقل یا گریل بپزید.

**نکات مهم برای مزه دار کردن جوجه:**

* از مرغ تازه و با کیفیت استفاده کنید.

* جوجه را به تکه های دلخواه برش بزنید.

* مواد طعم دهنده را به مقدار دلخواه اضافه کنید.

* جوجه را به مدت کافی در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

**نکته:**

برای مزه دار کردن جوجه می توانید از مواد طعم دهنده دیگری نیز استفاده کنید، مانند:

* زنجبیل رنده شده

* نعناع خشک

* پودر کاری

* پودر سیر

* پودر پیاز

* پودر زنجبیل

* پودر فلفل قرمز

* پودر فلفل سیاه

* پودر لیمو عمانی

* پودر زیره

* پودر آویشن

* پودر زعفران

با کمی خلاقیت می توانید طعم های جدید و متنوعی را برای جوجه کباب خود ایجاد کنید.

دیدگاهتان را بنویسید