دستور مهم رئیس قوه قضاییه به قضات در پرونده های قصاص



حجت الاسلام والمسلمین محسنی ایجی رئیس قوه قضائیه در جلسه ای با قضات و مقامات استان ایلام گفت: “من از مشکلات همکارانم اطلاع دارم. مانند شما ، من مورد آزار و اذیت و بازجویی قرار گرفتم. در طول این چهار دهه ، دوره های مختلفی دیده شده و من مشکلات و کاستی ها را می دانم

وی چندین توصیه به قضات و کارکنان دادگاه ارائه داد: شما موافقت می کنید که مردم مشکل دارند. بنابراین تا آنجا که ممکن است مسئله را حل کنید و مشکلی به آنها اضافه نکنید. مواردی که باید زودتر رسیدگی شود. مخصوصاً کسانی که محرومیت بیشتری دارند پول وکیل و کارشناس ندارند ، قاضی و کارکنان ما باید توجه بیشتری به این گروه داشته باشند.

محسنی اژه ای بر لزوم تناسب بین صدور قرار و نوع اتهام تأکید کرد: اگر ممکن است یک شب یا چند ساعت در زندان نماند ، باید در این زمینه اقدام شود. شاید برای ما طبیعی باشد اما زندگی این فرد تحت تأثیر قرار گرفته است. فرض بر این است که وی تا آنجا که ممکن است بازداشت نکند و تختی نیز فراهم شود تا در صورت بازداشت بتواند ترتیب را تأمین کند.

رئیس قوه قضاییه گفت: تا زمانی که لازم نباشد قرار بازداشت موقت صادر نکنید. اگر فردا دلایلی که قرار بازداشت برای آنها صادر شده است ، برای آزادی شخص درخواست کنید ، در صورت امکان محکومیت به حبس برای محکومین ، این کار را فراموش نکنید. برای کسانی که امنیت و آرامش مردم را برهم می زنند ، چاره ای نیست. اما تعدادی از موارد انتقام وجود دارد که نباید مورد تجدیدنظر قرار گیرد. ما یکسری موارد انتقام داریم که در مراحل مختلف است. لطفاً از توانایی افراد ، افراد با نفوذ و متکلمان در حدی که درخواست انتقام گیری رد شود ، کمک بگیرید. اگر سرپرست یا سرپرستان در مرحله اول دست از انتقام برنداشتند ، دوباره امتحان کنید.

بیشتر بخوانید  شغل دوم داراحیایی لو رفت

وی گفت: این مرد چهار ، پنج یا 10 سال در زندان بوده و به قصاص محکوم شده است. اگر نگهبانان صف بدون عذرخواهی توجیه شدند ، ماده 429 وظیفه را روشن کرده و ضمانت و معافیت مناسب را در نظر بگیرید. وثیقه مناسب توسط قاضی تعیین می شود.

محسنی ایجای در توضیح ماده 429 گفت: “در مواردی که فرد محکوم به قصاص در زندان است و مستحق قصاص است ، بدون عذرخواهی معتبر یا عدم توانایی در پرداخت دیه یا انتظار برای بلوغ یا بلوغ ، محکوم علیه یا محکوم علیه اوضاع نامشخص است. در صورت فرجام خواهی از محكوم علیه ، دادگاه صادركننده حكم مدت مناسب را تعیین می كند و حق قصاص را برای گذشت ، مصالحه یا اجرای مجازات در مدت تعیین شده به دارنده اعلام می كند. در صورت عدم اقدام وی در این مدت ، دادگاه می تواند پس از تعیین تعزیرات مطابق با کتاب پنجم “تعزیرات” و تاریخ انقضا ، اطمینان و تأیید مناسب را از رئیس قوه قضائیه و دادگستری بدست آورد. مدیر کل استان تا تعیین تکلیف توسط دارنده حق ، مرتکب را آزاد کنید.

۴٧٢٣٧

دیدگاهتان را بنویسید