رویکرد هوشمندانه محققان برای نجات بیماران آلزایمر



در مطالعه اخیر ، گروهی از محققان کالج امپریال لندن گفتند که این مولکول مبتنی بر فلز می تواند از رشد پپتیدهای بیماری آلزایمر جلوگیری کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از TEآلزایمر نوعی زوال عقل است که تقریباً 50 میلیون نفر در سراسر جهان به آن مبتلا هستند. با گذشت زمان ، بیماران آلزایمر دچار کمبود شدید حافظه می شوند و توانایی انجام کارهای روزمره را از دست می دهند.

یکی از مشخصه های برجسته بیماری آلزایمر ، تجمع پپتید آمیلوئید بتا (Aβ) در مغز است. دانشمندان کالج امپریال لندن اخیراً یک مولکول مبتنی بر فلز ساخته اند که از تشکیل پپتید آمیلوئید بتا جلوگیری می کند. محققان با استفاده از سونوگرافی دریافتند که مولکول تازه شکل گرفته می تواند از سد مغز خون در موش ها عبور کرده و بخشی از مغز را که غالباً پپتیدهای مضر جمع می شوند هدایت کند.

در آزمایش های بیشتر ، محققان انگلیسی دریافتند که این مولکول بر پایه فلز در جلوگیری از تجمع آمیلوئید بتا بسیار م ،ثر است ، برای سلول هایی مانند سلول های مغزی انسان سمی نیست و با استفاده از روش خاصی با استفاده از حباب های کوچک و سونوگرافی متمرکز قابل کنترل است. سد خونی مغزی در موش ها.

این مولکول بر اساس کبالت ساخته شده و توسط اتمهای مولکولهای آلی احاطه شده است که یک مجموعه را تشکیل می دهند و در آن به پپتیدهایی که آمیلوئیدها را می سازند متصل می شوند و از رشد و اتصال آنها به یکدیگر جلوگیری می کنند. محققان از روشی برای تعیین اینکه آیا این مولکول می تواند از سد خونی مغزی عبور کند استفاده کردند یا خیر و این روش برای تزریق مولکول به همراه میکروبول های حفره مغز موش است.

بیشتر بخوانید  محبوب ترین وب سایت های جهان مشخص شد + ویدیو

هنگامی که سونوگرافی به مغز ارسال شد ، میکروبولها به سرعت در هر جهت حرکت می کردند و سد خونی مغزی را باز می کردند و اجازه می دادند مولکول به روشی غیرتهاجمی و هدفمند وارد مغز شود. با انجام این کار ، محققان توانستند امواج اولتراسوند را بر روی هیپوکامپ مغز متمرکز کنند ، که غالباً محل تجمع بتا آمیلوئید در بیماری آلزایمر اولیه است. آنها همچنین با رساندن مولکول به هیپوکامپ سمت چپ نشان دادند که سونوگرافی چقدر می تواند خاص و دقیق باشد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید