برای مقابله با سیل احتمالی در 11 استان برای سازمان اورژانس کشور آماده باشید



بر این اساس ، با دستور رئیس سازمان اورژانس کشور ، مراکز اورژانس در 11 استان و دانشگاه های علوم پزشکی برای پاسخ سریع به حوادث احتمالی و رعایت اصول پیشگیری در حالت آماده به کار قرار گرفتند.

با توجه به اهمیت موضوع ، امروز (چهارشنبه) جلسه ای مجازی با تأکید مجدد و بررسی سطح آمادگی با دانشگاههای شرکت کننده و نمایندگان سازمان انتقال خون و معاون وزیر بهداشت برگزار شد.

در این جلسه روسای اورژانس استان های آسیب دیده ضمن ارائه گزارشی از اقدامات پیشگیرانه انجام شده ، بر آمادگی خود برای مقابله با سیل احتمالی و کاهش آسیب های ناشی از آن تأکید کردند.

رئیس سازمان اورژانس کشور با توجه به هشدار افزایش بارندگی و وزش باد در 11 استان ، خواستار همکاری بین بخشهای پزشکی و عملیاتی شد.

پیرحسن کولیوند با تأکید بر لزوم جلسات مأمورین اورژانس با دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان گفت: این جلسات باید خطرات را در نظر داشته باشد و هر بخش باید متناسب با مسئولیت ها آماده شود و راه های به حداقل رساندن خسارت. “

وی درباره اهمیت جابجایی وسایل به روش برنامه ریزی شده گفت: هرجا با برنامه پیش می رفتیم ، خسارت به حداقل رسیده بود یا خسارتی نداشتیم.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: همکاری بین بخشی باید با استانداران ، فرمانداران و حتی سازمانهای غیر دولتی انجام شود که بتوانند در شرایط بحرانی کمک کنند. علاوه بر آموزش تیم های عملیات ویژه ، معاونان وزیر بهداشت سازمان نیز باید غذا و دارو

وی همچنین به وجود محدودیت های کرونر در سراسر کشور به ویژه در استان های سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: باید بخشی از ظرفیت بیمارستان های سیستان و بلوچستان و استان های همجوار برای سیل زدگان احتمالی در نظر گرفته شود تا از این طریق قبل از کمبود تخت روبرو شوید “

بیشتر بخوانید  ببینید: پاری سن ژرمن همه چیز را گرفت!

ارزیابی فوری بخشهای بیمارستان و اتاق عمل و همچنین برقراری ارتباط با رسانه ها از دیگر نکاتی بود که دکتر کولیوند تأکید کرد و افزود: داروها و تجهیزات باید در شرایطی نگهداری شوند که در اثر سیل آسیب نبیند

۲۳۵۲۳۷

دیدگاهتان را بنویسید