تفاوت چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان کرمان با دوره های گذشته چیست؟


ایسنا / کرمان مدیرکل کار ، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: تفاوت مهم این دوره از جشنواره بهترین کارآفرینان با سایر دوره ها افزودن گردشگری و صنایع دستی است که یکی از بخشهای تخصصی جشنواره در کنار با صنعت ، کشاورزی و خدمات.

“رضا اسماعیلی” صبح امروز چهاردهم تیرماه در جلسه کارگروه استان کرمان گفت: ثبت نام در چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر از اول تیر آغاز شد و تا 31 آگوست ادامه دارد.

وی کارآفرینان برتر را شناسایی و انتخاب کرد و آنها را به عنوان الگویی برای مردم ، به ویژه جوانان معرفی کرد. ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی ، خلاقیت و نوآوری ؛ ایجاد فضای تعامل و همکاری بین فعالان حوزه های مختلف اقتصادی – اجتماعی ؛ وی هم افزایی و مشارکت کارآفرینان در توسعه اقتصادی کشور را از مهمترین اهداف این جشنواره عنوان کرد.

مدیرکل کار ، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: تفاوت مهم این دوره از جشنواره با سایر دوره ها افزودن گردشگری و صنایع دستی است که یکی از بخشهای تخصصی جشنواره در کنار صنعت ، کشاورزی است. و خدمات

وی با بیان اینکه برگزیدگان دو سال گذشته نمی توانند در جشنواره شرکت کنند ، افزود داوری از 10 آگوست آغاز می شود.

اسماعیلی از کارهای نوآورانه ، صادرات ، فروش عملیاتی و اشتغال به عنوان مهمترین ویژگی جشنواره نام برد و افزود: از آنجا که از بهترین کارآفرینان پشتیبانی نکردیم و فقط اسامی آنها را در رسانه ها اعلام کردیم ، این مشکل باعث ناامیدی صاحبان جشنواره شد.

وی گفت: تاکنون 43 کارآفرین برجسته استانی و 10 کارآفرین برتر ملی در استان کرمان داریم.

بیشتر بخوانید  کشورها را تغییر نام دهید

مدیرکل کار ، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان در مورد توسعه کارآفرینی صحبت کرد و گفت: “ما در زمینه توسعه کارآفرینی با بیش از 20 سازمان مذاکره کرده ایم ، اما شناسایی همه افراد درگیر در اکوسیستم کارآفرینی در حد توان این گروه کاری نیست. “

وی به عنوان اهداف این کارگروه به بهبود فضای کسب و کار ، ادغام برنامه ها برای کارآفرینان ، استفاده از امکانات استان و … اشاره کرد و گفت: متأسفانه تعریف واحدی از یک کارآفرین در کشور و استان “

اسماعیلی برنامه های ترویجی ، آموزشی ، حمایتی و پژوهشی را چهار محور دنبال شده در حوزه کارآفرینی می داند و اظهار داشت: متأسفانه رویدادهای کارآفرینی در یک راستا نیستند.

به گزارش ایسنا ، حسین محرابی سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان نیز اشتغال و کارآفرینی را از قسمتهای مهم این کارگروه می داند و می گوید: کارآفرینی نیاز به فرهنگ سازی دارد.

وی گفت: متأسفانه در کشور ما فردی که ورشکست می شود از جامعه کنار گذاشته می شود در حالی که در کشورهای پیشرفته اینگونه نیست.

سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان بر لزوم نگاه ویژه به اکوسیستم کارآفرینی تأکید کرد و افزود: باید با رویکرد رقابت سازنده اکوسیستم های کارآفرینی ایجاد کنیم.

وی در جشنواره بهترین کارآفرینان گفت: “برخی افراد دوست دارند چراغ ها را خاموش کنند که این امر به آسیب شناسی نیاز دارد.”

محرابی ادامه داد: مشوق ها را باید برای بهترین کارآفرینان در نظر گرفت.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید