سرعت بخشیدن به صدور مجوز سفر جدید برای کشتی های سنتی در بوشهر



سید علی موسوی گمارانی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا در بندر گناوه افزود: اجازه سفرهای دریایی نباید به یک یا سه سفر در سال محدود شود ، اما انتظار می رود تصمیم گیرندگان در مرکز کشور اجازه بیشتر کشتی ها و محدودیت ها برای سفر برداشته می شود. “در نتیجه ، به اشتغال ، درآمدزایی و رونق اقتصادی مرزنشینان کمک می کند.

وی گفت: پس از حدود چهار ماه امسال ، كشتی های دریایی به دلیل كمبود مجوز نتوانستند به كشورهای همسایه خلیج فارس سفر كنند كه این امر مشكلات زیادی را برای مرزنشینان و بازاریان منطقه ایجاد كرد.

گمارانی گفت: ممنوعیت سفر در سال جاری برای مردم منطقه که شغل اصلی آنها به دریا بستگی دارد ، معیشت و مشاغل را تحت الشعاع قرار داده و قیمت کالاهای اساسی را افزایش داده است.

وی گفت: کشتی هایی که امسال سفرهای دریایی به کشورهای همسایه خلیج فارس انجام داده اند به سهمیه پروانه سال گذشته مرتبط هستند.

مدیر عامل شرکت تعاونی گناوه لنجداران ، یکی از افسران گمرک. به منظور تنظیم و جلوگیری از افزایش کالاها در بازار و اقامت بازرگانان در امارات متحده عربی ، از کسانی که به هر دلیلی نتوانسته اند از طریق دریا سفر کنند ، خواسته می شود برای یک دوره زمانی خاص مجوز سفر را تنظیم و تنظیم کنند. از رشد کالاها در بازار جلوگیری می کند. در اسرع وقت برای حل مشکلات حمل و نقل و عدم شروع حمل و نقل کالا در بازار تلاش کنید.

وی افزود: افرادی در این منطقه بندری که زیرساخت های کاری ندارند تنها از دریا و مشاغل مرتبط با آن راضی هستند و زندگی خود را به این طریق سپری می کنند تا بتوانند امرار معاش خانواده خود کنند.

بیشتر بخوانید  2.6 برابر افزایش معاملات الکترونیکی در سال 1999

بوشهر ، رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی دریایی و حمل و نقل افزود: اقدامات پیگیری مکرر برای رفع محدودیت ها و افزایش تردد کشتی انجام شده است و امیدواریم کارکنان کشور به زودی در این زمینه تلاش جدی کنند که ممکن است سفر دائمی شود. “

شهر گناوه یکی از بنادر فعال و تجاری استان بوشهر است و شغل اصلی مردم آن مربوط به دریا و ارتباط با کشورهای همسایه در خلیج فارس است.

– استاندار بوشهر روز گذشته گفت: با اقدامات بعدی مجوز جدید سفر لنجهای تجاری این استان به کشورهای همسایه خلیج فارس صادر شده و این مجوز به زودی اعلام می شود.

عبدالکریم گراوند افزود: تا زمان اصلاح قوانین و مقررات در زمینه ارتباطات راه دور ، تلاش می شود تا معیشت فعالان بخش تجاری و تجاری کتان تحت تأثیر قرار نگیرد.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه بیش از 60 درصد اقتصاد بوشهر به بخش خدمات بستگی دارد ، این بخش بیشترین آسیب را در منطقه فوران تاج دارد و باید توجه ویژه ای به کمک در این زمینه شود. “

استاندار بوشهر ادامه داد: برای تقویت تجارت ، بازرگانی و فعالان اقتصادی نباید از هیچ تلاشی فروگذار کرد و حمایت در این زمینه مهم و ضروری است.

وی با تأکید بر رفع موانع سرمایه گذاری اظهار داشت: با فعال شدن بندر آزاد صنعتی بوشهر باید زمینه های سرمایه گذاری در آن با رفع موانع فراهم شود.

گراوند گفت: “برنامه ها و پروژه های مهم مهمی در این زمینه انجام شده است كه نتیجه همدلی و هم افزایی بین بخش های دولتی و خصوصی است.”

بیشتر بخوانید  قلب حقیقت بحران گاز در اروپا با سرپنجه رسانه‌ها/ خوشحالی بادآورده‌ای که با «ال نینو» می‌رود!

دیدگاهتان را بنویسید