به گزارش خبرنگار ورزشی آژانس تسنیممهدی علینژاد در حاشیه مجمع فدراسیون قایقرانی گفت: یکی از الزامات ما برگزاری جلسات سالانه فدراسیون های ورزشی است. در سال 1999 ، برای اولین بار ، تمام 50 فدراسیون ما جلسات خود را برگزار کردند و در سال جدید ، جلسات ترتیب داده شد ، و این بیست و هشتمین جلسه سال جدید بود که گزارش ارائه ، حسابرسی و بازرسان ارائه و تصویب شد توسط جلسه
وی افزود: قایقرانی کشورمان دو سهمیه برای بازیهای المپیک 2020 توکیو در نظر گرفته است که برای آنها آرزوی موفقیت داریم و از این رو با حضور وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک از مجموعه فدراسیون قایقرانی و پیستی که آنها دارند. “
معاون مسابقات قهرمانی و ورزش های حرفه ای وزارت ورزش و جوانان گفت که مشکلات قایقرانان بسیار زیاد است و قایق های آنها تار نیست و با کنایه گفت که امیدوارند امکانات آنها به بازی های المپیک پاریس در سال 2024 و المپیک برسد. بازی ها. بازی ها در لس آنجلس در سال 2028. این مسئولیت وزارت ورزش نیست. گمرک قوانینی دارد. بحث هایی بین فدراسیون و گمرک وجود داشت و آنها از ما کمک خواستند. ما نامه ای نوشتیم و خواستار تسریع در موضوع شدیم ، و من فکر می کنم این آخرین قدم ها برای اقدام لازم است. ما نمی توانیم به س customsالات آداب و رسوم و موارد مشابه پاسخ دهیم. ما مشکلات زیادی داریم و شما باید در مورد موضوع گمرک از گمرکات بپرسید.
علینژاد گفت: سال گذشته وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک حمایت خوبی از ورزشکاران کردند. دو سال پیش ، همه کسانی را که سهمیه المپیک دریافت می کنند ، تأیید می کنند که ماهیانه 5 میلیون تن حقوق بگیرند. بعد از تعویق المپیک ، ما 6 ماه به این دوره اضافه کردیم و آنها 90 میلیون تن دریافت کردند و من فکر می کنم سه ماه گذشته امروز پرداخت شد. با دستور وزیر ورزش 30 میلیون تن برای کلیه اعضای اعزامی اعم از ورزشکاران و مربیان پرداخت می شود. دیدگاه ما درباره این عزیزان این است که وقتی آنها امروز توانستند سهمی داشته باشند ، قهرمان هستند.
وی افزود: 68 سهمیه دریافت کردیم که یک رکورد تاریخی در تمام بازی های المپیک است. این اتفاق علی رغم مشکلات و دشواری ها ، از جمله تحریم هایی که ورزشکاران را محدود می کند ، اتفاق افتاد. در سال گذشته ، اما این یک تاج بود و فعالیت های ورزشی را مختل کرد ، ما موفق به ثبت یک رکورد شدیم و این در بخش زنان اتفاق افتاد. از این 68 سهمیه ، 66 اعزام می شود.امیدوارم این کاروان که در حال حاضر یک قهرمان است ، با عملکرد خود در المپیک توکیو جامعه را خوشحال کند. صرف نظر از هر نتیجه ای ، ما موفق به کسب سهمیه و حضور در بزرگترین صحنه ورزش شدیم ، این موفقیت بزرگی بود. فدراسیون ها با برنامه ریزی ، استخدام مربیان خوب و ورزشکاران واجد شرایط و نخبه ، با حمایت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک ، به اینجا آمدند.
علینژاد در مورد پرداخت پاداش به مدال آوران گفت: پاداش اعلام شده است. وزارت ورزش 2 میلیارد تومان به مدال آوران طلا ، 1 میلیارد و 250 میلیون تومان به مدال آوران نقره و 750 میلیون تومان به مدال آوران برنز اعطا می کند. این مبلغ علاوه بر مبلغی است که کمیته ملی المپیک به مدال آوران سکو پرداخت می کند.
معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان درباره آخرین وضعیت فدراسیون فوتبال و شرایط آن در هیئت امنا توضیح داد: اساسنامه فدراسیون فوتبال به دولت ارسال شده است. دولت آن را طی نامه ای به ما بازگرداند و اظهار داشت كه به دلایلی نیازی به تصویب دولت ندارد و همین مجمع كافی است ، بنابراین در این مورد مشكل قانونی وجود ندارد.
علینژاد درباره وضعیت اساسنامه فدراسیون های ورزشی گفت: اساسنامه فدراسیون های ورزشی یک سال و نیم پیش توسط دولت تصویب شد. هفته گذشته توسط هیئت امنا تصویب و در اوایل هفته گذشته توسط معاون اول رئیس جمهور اعلام شد و به زودی اعلام خواهد شد. این منشور فرصتی جدید برای فدراسیون ها است زیرا با قوانین بین المللی هماهنگ است. جلسات را گسترش داد و تعداد اعضای مجمع از 66 نفر به 67 نفر افزایش یافت و به وضوح می توان گفت كه هیچ مداخله دولت در این اساسنامه وجود ندارد.
انتهای پیام /