محمدمهدی تندگویان در جلسه هم اندیشی طراحی فرهنگی معاصر در زمینه عفاف و حجاب ، امروز (دوشنبه ، 12 ژوئیه) مصادف با روز ملی عفاف و حجاب در ساختمان مرکز هنر ، با توجه به شرایط و واقعیت موضوع عفاف و حجاب ، وی گفت: واقعیت جامعه نشان داده می شود.
قبلاً در هر گوشه از جامعه بیماری های اجتماعی وجود داشت ، اما اکنون بیماری های اجتماعی زیادی در خانواده ها و جوانان ما وجود دارد. صدماتی مانند طلاق ، عفاف و حجاب به همه خانواده ها رسیده و بسیاری از خانواده ها از این آسیب های اجتماعی رنج می برند.
تندگویان گفت: اگرچه جلسه ای در مورد آسیب های اجتماعی مانند عفاف و حجاب تصمیم گیری و تصمیم گیری می شود اما از حضور جوانان در این جلسات خبری نیست. نمی توان درباره مشکلی مانند پایبندی به حجاب در میان جوانان جامعه و تلاش برای دفع آنها صحبت کرد.
آموزش و پرورش فقط برای گرفتن نمره به دین دانش آموزان توجه داشته است
معاون وزیر جوانان با بیان اینکه نمی توان در مورد آسیب های عفاف و حجاب صحبت کرد و به آموزش نگاه نکرد ، گفت: متأسفانه آموزش و پرورش فقط به دین دانش آموزان توجه کرده است تا ارزیابی شود. “
در تفسیر علت و دلیل دین و حجاب ، به جوانان توضیحات نادرست و مضحکی داده می شود که احساس اجبار در آنها می شود ، که نادرست است. راه حل این است که مباحث دینی و قرآنی از دروس علمی در مراکز آموزشی جدا شود و چنین مباحثی عملکردی از بحث پیدا کرده و به مهارت و اعتقاد تبدیل می شوند. اکنون بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی مهارت زندگی در جامعه را ندارند که این خود نشانه کاستی های م institutionsسسات آموزشی ما است.
وی دلیل دیگر آسیب به عفاف و حجاب را رفتار دوگانه در دین دانست و گفت: در حالی که دختران ورزش در مسابقات بین المللی ملزم به رعایت کامل لباس اسلامی هستند ، زنان هنرمند ما باید با حداقل پوشش در مراسم های بین المللی شرکت کنند. “آنها این کار را می کنند و مشکلی برای آنها وجود ندارد. این دوگانگی جوانان ما را ناراحت می کند.
معاون وزیر ورزش افزود: بسیاری از زنان به داشتن حجاب تشویق می شوند اما به آنها ترجیح داده نمی شود. سالهاست که حجاب منفی شده است. در همه جا نوشته شده است که زنان باحجاب اجازه ورود ندارند ، اما چرا اتاق خاصی برای زنان محجبه وجود ندارد؟ در گذشته ، هنگامی که مردی با زنی محجبه ازدواج می کرد ، به این موضوع افتخار می کرد و تصور می شد که زنان در معرض دید همسر مناسبی ندارند. حالا درست برعکس است.
جامعه ما چه مزیتی برای زنان محجبه ارائه می دهد؟ ما می گوییم که حجاب امنیت را به همراه دارد ، ما سالهاست که می گوییم زنان نباید به استادیوم ها وارد شوند ، اگر در ورزشگاه ها جایگاه ویژه ای به زنان محجبه بدهیم ، می توانیم ثابت کنیم که حجاب امنیت را به همراه دارد.
مردان هیچ تجربه زیستی با حجاب ندارند ، آن را به زنان بسپارید
ماندانا جلالی مدیرکل تبلیغات حوزه های علمیه پرستاری با اشاره به اینکه در زمینه عفاف و حجاب مردها رها می شوند و فقط از زنان نام برده می شود ، گفت: حوزه علمیه زنان را به زنانی بسپارید که تجربه زندگی کرده اند تا مردان باور کنند که نیستند تجربه زنده در این زمینه
زنان مسن نیز بدحجاب شدند
زديقه السانات سمانپور معاون امور زنان و خانواده در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در دادگستری با اشاره به اینکه حجاب نمادی بیرونی است و عفاف نمادی درونی است که فقط زنان ، مجردها و جوانان را شامل نمی شود ، گفت: امروز فقط دختران جوان ما دیگر آشکار نمی شوند و حتی خانم های پیر ما نیز به دلایل مختلف به این سمت رفته اند.
وی به بررسی علل عوامل فرهنگی مربوط به سبک زندگی ، رسانه ها ، آگاهی ، مسائل روانشناختی و اجتماعی ، تدوین سیاست ها و برنامه ریزی ها ، و همچنین قوانین و مقررات پرداخت و خطاب به حجت الاسلام بیاتی گفت که مردان خانواده باید مراقب حجاب زنان ، گفت: “زنان باید متقاعد شوند.” از طرف دیگر ، گاهی بی حجابی اعتراض به وضعیت فعلی است.
شورای عمومی فرهنگ کشور به مناسبت حادثه اعتراض عمومی در مسجد گوهرشاد مشهد ، به مناسبت افتتاح اولین حجاب پهلوی ، در تاریخ 12 ژوئیه سال 1314 یک روز عفاف و حجاب را ثبت کرد.