به گزارش خبرنگار فرهنگ آژانس تسنیمپیگیری های ساترا نشان می دهد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رسانه ای و ملی مسئولیت کامل نمایش خانگی را بر عهده گرفته است و از این پس بحث مثمرثمر تحت نظارت وی دنبال خواهد شد. اکنون نهادهای تحقیقاتی و دانشگاهی باید با تغییر دستورات خود به سبک زندگی ایرانی ، از مجموعه “فروش” حمایت کنند ، زیرا اصلی ترین رفتارهای لجام گسیخته سریال بزرگ خانگی ، روند ضد فرهنگی و خانوادگی خطرناکی را شکل می دهد. .
هشدار داده شده توسط برخی از کارشناسان اجتماعی و رفتارگرایان در مورد عواقب این سریال عجیب نمایش خانگی. همچنین برخی از انتقادها و اعتراض ها به سریال های تلویزیونی نیز وجود دارد. وقتی فرد به امید سازی توجه می کند ، خانواده گاهی اوقات در رها شدن و اخلاق می کشد. برخی از مجموعه های تلویزیونی با طعم بدبختی ، درماندگی و ناامیدی از آن پخش می شود و هجوهای تلویزیونی امروز راهی بهتر از لوسی و کنایه نمی یابند.
یکی از اتفاقاتی که در ساترا رخ داد تشکیل شورای محتوای تخصصی با حضور مدیران قدیمی و باتجربه در زمینه سریال سازی تلویزیون بود. افرادی مانند علی عسگر پورمحمدی که تجربه درخشانی در زمینه سریال سازی و برنامه سازی تلویزیونی دارند. نام این شورا “شورای سیاستگذاری محتوای حرفه ای” به ریاست علی عسگر پورمحمدی و آقایان محمدرضا جعفری یلوه مدیر مطلع شبکه های تلویزیونی ، آقایان عبدالکریم کیامی مدیر سابق و محسن مهاجرانی معاون سابق و دیگران است. حاضر.
البته پورمحمدی در جایی اشاره کرد که برای واگذاری این سمت با وی گفتگوی مقدماتی انجام شده است اما هنوز چیزی مشخص نیست. و این احتمال وجود دارد که با تشکیل اولین جلسه ، این شورا و روند صدور مجوز برای تولید و تولید توسط Satra رسمیت یابد.
علاوه بر این ، به دنبال پیگیری های Satra ، تصمیم گرفته شد که هیئت مدیره از نمایندگان هیئت های تولید ، کارگردانی و تولید به طور مناسب استفاده کند. هر پروژه یا سناریویی که هدف آن اخذ پروانه ساخت باشد باید به کمیته های تخصصی نزد این شورا ارائه شود. دیگر به صورت طرح و خلاصه داستان نخواهد بود و فیلمنامه به طور کامل بررسی می شود. حذف مضاعف شورای ساخت و ساز و نمایشی گام دیگری است که برداشته شده و اکنون همه چیز در این شورا در حال بررسی است. گروه های کاری و کمیته ها به طور خلاصه در نمایشنامه ها ، مستندها و برنامه های مختلط بر اساس گفتگوها ارائه می شوند.
چندین ماراتن بین ارشاد و صدا و سیما برای کنترل تئاتر چندین صبح برگزار شد و آنها سرانجام مسئولیت را به تنظیم کننده صوتی و تصویری منتقل کردند. در مصاحبه با تسنیم ، حتی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی رسماً اظهار داشت که “مدیران ارشاد و سازمان سینمایی می دانند که از این پس روند صدور مجوز برای محصولات خانگی و نظارت بر محتوای آنها دیگر ادامه نخواهد یافت. ارشاد و یگان هایش. “
حتی احسان قاضی زاده هاشمی ، یکی از اعضای هیئت نظارت بر صدا و سیما ، به تسنیم گفت: “بررسی و صدور مجوز از شبکه سینمای خانگی به رادیو رسیده است و انشاالله سیاست ها و در واقع کارهای استراتژیک آنجا در مسیر درست بروید. ”
انتهای پیام /