معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و رهبری اسلامی در قسمت پایانی کارگاه وب ادبیات عصر تاج گفت: شعر و داستان برای کسانی که با این بیماری ها روبرو هستند نقش تسکینی و درمانی دارد.
به گزارش ایسنا ، به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران ، در آخرین قسمت “وبینار بین المللی ادبیات در عصر تاجگذاری” که عصر امروز (یکشنبه ، 30 تیرماه 1400) برگزار شد ، محسن جوادی گفت: ادبیات فارسی مضامین و مفاهیمی از جمله خوشبختی و سرشار از اندوه دارد. این مفاهیم بازتولید آنچه مردم تجربه کرده اند می باشد. دروس بسیاری برای بازخوانی تجربه های غم و شادی از زبان شعر و به صورت داستان برای خوانندگان وجود دارد. به ویژه می تواند برای کسانی که بعد از شروع این تجربیات آیات و داستان می خوانند ، آموزنده و احساسی باشد و همدلی و همدلی را در آنها ایجاد کند. این برای کسانی که رنج می برند مهم و مفید است.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی با تأکید بر اینکه شعر و داستان برای کسانی که با این بیماری ها روبرو هستند نقش تسکینی و درمانی دارد ، گفت: شعر و داستان می تواند توجه دیگران را به قربانیان جلب کند. این رویداد عنصری ارزشمند است که شعر و داستان می توانند با آن کنار بیایند. در هنگام شیوع ویروس کرونا ، شاعران و نویسندگان سعی کردند امید ، نشاط و شور زندگی را در قالب های زیبا و هنری شعر و داستان در مردم زنده نگه دارند و بار این فاجعه را بر دوش خود نگذارند. بلکه آنها با عطوفت و اندوه سعی در جبران این مشکل داشتند.
وی افزود: در زمان تاجگذاری حضور در جهت تسلی خاطر و همدردی با افراد نیازمند امکان پذیر نبود ، اما شعر و داستان علمی توانست تا حدودی این نقص را برطرف کند. این وظیفه من است که از همه شاعران و نویسندگان کشورهای مختلف از جمله ایران و کشورهای همسایه تقدیر و تشکر کنم که توانسته اند این نقش را به زبان فارسی بازی کنند و روح و نشاط را زنده نگه دارند.
در پایان محسن جوادی از برگزار کنندگان این برنامه تشکر کرد.
وبینار بین المللی “ادبیات در عصر تاجگذاری” با حضور 15 استاد از پنج کشور هند ، افغانستان ، ایران ، پاکستان و عراق در روزهای شنبه و یکشنبه (19 و 20 ژوئیه 1400) توسط خانه کتاب ایران برگزار شد. و ادبیات
انتهای پیام