به گزارش روز یکشنبه ایرنا توسط این انجمن ، بهرام سبحانی در این نامه گفت: محدودیت های اخیر در مورد اطلاع رسانی به کارخانه های زنجیره ای فولاد در کشور که حداکثر 10 درصد تقاضای آنها را مجاز می دانست ، به طور موثر منجر به تعطیلی تولید شده است. واحدهای موجود در این زنجیره. همچنین در سال حمایت و جلوگیری از تولید تولید می شود.
وی گفت: این موضوع قطعاً پیامدهای نامطلوبی برای تنظیم بازار داخلی محصولات فولادی به همراه خواهد داشت و همچنین روند صادرات و مبادله ارز فولاد را در کشور مختل می کند ، در حالی که واحدهای تولیدی که مجبور به تعطیلی شده اند ، هیچ گونه پشتیبانی جبرانی دریافت نکنید. “آنها هزینه های مالی ، بیمه ای و کارگری خود را ندارند.
سبحانی در این نامه ادامه داد: با این وجود ، به دلیل تفاوت زیاد بین مصرف برق در قسمتهای مختلف زنجیره فولاد ، لازم است بلافاصله در اطلاعیه اخیر بررسی شود ، حداقل امکان بهره برداری و تولید برخی خطوط تولید در این زنجیره وجود دارد.
براساس این گزارش ، متوسط مصرف برق در ساعت بر اساس تولید فعلی کشور 335 در کنسانتره ، 445 در دانه بندی ، 448 در آهن اسفنجی مستقیم ، 3717 در ذوب و فولاد ، 178 در نورد طولانی و 218 مگاوات در نورد مسطح است.
به گفته این مقام اتحادیه ، مصرف برق از زنجیره فولاد فقط در حلقه ذوب و تولید فولاد بیشتر از سایر صنایع است و سایر واحدهای زنجیره فولاد همان مصرف سایر صنایع را دارند که در حال حاضر مجاز به فعالیت هستند.
وی ادامه داد: بر این اساس ، برای مدیریت تولید و بازارهای داخلی و صادراتی زنجیره فولاد در شرایط بحرانی کنونی به دلیل کمبود برق (سه هفته اعلام شده) ، توصیه می شود واحدهای مختلف در زنجیره فولاد (به استثنای ذوب و تولید فولاد) مشابه سایر صنایع است. “از جمله کاشی و سرامیک ، آلومینیوم و غیره ، به منظور توانایی کار و تولید ، و همچنین کارخانه های کار در صنایع ذوب و فولاد ، برای تنظیم بازار داخلی و جلوگیری از صادرات و قدردانی از ارز حداقل در مواقعی غیر از ساعت اوج مانند ساعت شب کار می کند و تولید می کند.
سبحانی گفت: این انجمن به جای اینکه دستور بسته شدن تمام فولاد را بدهد ، آمادگی دارد در هفته های آینده برای تأمین منافع ملی و کمک به ثبات شبکه برق کشور و همکاری واحدهای تولیدی ، مصرف برق مورد انتظار صنعت فولاد را کاهش دهد. کارخانه های زنجیره ای. “برنامه ریزی و مدیریت کنید.