سخنان محسنی باید با مبارزه با مقامات احتمالی فاسد در دستگاه قضایی اعتماد به قوه قضائیه را تقویت کند – اخبار حقوقی و قضایی – اخبار اجتماعی تسنیم


عباس سلیمیا نمین در مصاحبه با خبرنگار دادگاه آژانس تسنیم وی با تأکید بر اینکه پس از 42 سال از عمر جمهوری اسلامی ، آنقدر زیبا نیست که نتوانیم از افراد بزرگسال در داخل یک سازمان استفاده کنیم ، گفت: “ما قدرت لازم برای آموزش نیروها را داریم و کار در خارج از دادگستری برای آن کار بیهوده ای نیست. باید پاسخگو باشد.

وی افزود: “این ذهنیت منجر به انتخاب آقای محسنی ، عضو قوه قضاییه ، به عنوان رئیس قوه قضائیه شده و انگیزه ایجاد می کند که اگر یک مدیر در قوه قضائیه سخت کار کند ، می تواند به بالاترین مقام قضایی برسد. بنابراین ، انتخاب آقای اژه ای به عنوان رئیس قوه قضائیه اعتبار قوه قضاییه را نشان می دهد و مطمئناً پیشرفت این قوه قضائیه را تسریع می کند.

سلیمی در مورد سایر مزیت های انتخاب رئیس قوه قضائیه از میان رهبران خود گفت: “این واقعیت که افراد در قوه قضائیه می توانند به رده های بالا برسند و به بالاترین مقام برسند از دیگر مزایای این انتخابات است و همچنین نشان دهنده اعتماد به این سازمان است. ؛ “اکنون ، اگر رئیس این سازمان در خارج از آن منصوب شود ، به این معنی است که نمی توان بیش از حد به سازمان اعتماد کرد.

این پژوهشگر تاریخ مدرن با بیان اینکه انتخاب رئیس قوه قضاییه از بین مدیران این صنعت مربوط به وجود اعتماد به وی از نظر مدیریت است ، افزود: وقتی به سازمانی اعتماد می کنید و رئیس آن را انتخاب می کنید خود سازمان ، به این معنی است که شما به او اعتماد دارید. “و اینکه توانایی های لازم برای مدیریت این سازمان را دارد و نیروهای قابل اتکایی دارد ؛ این مشکل گرمی در این سازمان ایجاد می کند.

بیشتر بخوانید  زیبایی شگفت انگیز همسر شاهرخ استخری

وی خاطرنشان کرد: اکنون دو سال است که رئیس قوه قضاییه توسط قوه قضاییه منصوب شده است. آقایان یزدی ، شاهرودی و آملی نیروهای این قوه قضاییه نبودند و اکنون رئیس قوه قضاییه برای دو دوره منصوب شده است و این منبع تغییر خواهد بود و منجر به تلاش و ثبات بیشتر در دادگستری می شود.

سلیمیا نمین تأکید کرد: اگر این احساس را داشته باشیم که هر چقدر تلاش کنیم ، از معاون یا مدیر کل بالاتر نخواهیم رفت ، این انگیزه و کاهش کارآیی مدیران است. بنابراین این یک بحث حکمرانی است که در آن ما باید به متخصصان هر سیستم احترام بگذاریم و تصمیمات بزرگی را که بر اساس آن ، رشد سازمان گرفته می شود ، بنا کنیم.

مدیر دفتر مطالعه و تدوین تاریخ معاصر ایران در مورد اولویت های رئیس جدید قوه قضائیه گفت: توجه به سند تحول قضایی بیش از هر موضوع دیگری مهم است. “برخی از موضوعات ، مانند پرداختن به معیشت کارکنان ، معمول است. هیچ مانعی برای این امر وجود ندارد ، اما مقاومت در برابر مواردی مانند سند تحول وجود دارد و قوه قضاییه باید در این دوره اولویت آن را ارائه دهد ؛ مسئله دیگر درگیر شدن افراد آلوده است نیروهایی در دادگستری که در شبکه ها کار می کنند.

وی افزود: “در دوره ریاست جمهوری آقای آملی ، اگرچه وی با متجاوزان دانه درشت سروکار داشت و از فساد افراد با نفوذ و منصوبین آنها تحقیق می کرد ، اما هیچ اقدامی برای مقابله با نیروهای آلوده انجام نشد ؛” در طول ریاست جمهوری اقدامات خوبی توسط آقای رئیسی برداشته شده است در این زمینه کافی نبوده است. هزینه رفتار ناشایست در دادگستری باید بسیار بیشتر از آن باشد که هست. احترام گذاشتن به قاضی و دادن استقلال ، اما قاطعانه عمل نکردن در برابر خلاف کاری او ، عملی است که فکر می کنم باید تغییر کند و این می تواند یکی از اولویت های آقای اژه ای باشد.

بیشتر بخوانید  کمترین میزان ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب روسیه در ماه گذشته - اخبار اروپا - اخبار بین المللی تسنیم

مدیر دفتر مطالعه و تدوین تاریخ معاصر ایران خاطرنشان کرد: تحول در قوه قضاییه باید با تمام توان ادامه یابد ، زیرا بخشی از اعتماد عمومی به این سیستم در حال بازگشت به سلامت قوه قضائیه است. تخلف و آگاهی از سیستم و دادگستری ؛ البته مبارزه با فساد در دستگاه قضایی این اعتماد را افزایش می دهد.

سلیمیا نمین اظهار داشت: آقای محسنی اجی باید با مبارزه با مقامات احتمالی فاسد در دادگستری اعتماد به قوه قضائیه را تقویت کند که در صورت اجرای آن منافع زیادی برای کل جامعه و نظام جمهوری اسلامی خواهد بود. .

انتهای پیام /

دیدگاهتان را بنویسید