طبق گزارش ها خبرگزاری مهر، صد و هفتمین جلسه کمیته محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز با حضور مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران و کارکنان سازمان مدیریت پسماند برگزار شد.
سید آرش حسینی میلانی در این جلسه که به بررسی آخرین برنامه ها و برنامه های شرکت کنترل کیفیت هوا و سازمان مدیریت پسماند در سال 1400 در تهران اختصاص داشت ، گفت: کمیته خدمات محیط زیست و خدمات شهری از شرکت ها و سازمان های مرتبط دعوت می کند برای چندین هفته. شهرداری آخرین وضعیت اقدامات ، برنامه ها و پروژه های مربوط به خدمات شهری را بررسی می کند تا گزارشی از دستاوردها و اقدامات انجام شده تهیه کند و گزارشی از وضعیت موجود را به نمایندگان شورای ششم ارائه دهد.
در این جلسه حسین شهیدزاده ، مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در مورد وضعیت آلاینده های اصلی هوای تهران طی چهار سال گذشته و دامنه تغییرات بر اساس تکنیک های تصویربرداری ماهواره توضیحاتی ارائه داد.
وی همچنین اقدامات انجام شده توسط شرکت کنترل کیفیت هوای تهران برای تولید بوی نامطبوع در تهران را بر اساس مدل سازی به جلو و عقب و بررسی پارامترهای جوی مانند سرعت و جهش باد توضیح داد.
وضعیت همکاری بین شرکت کنترل کیفیت هوای تهران و آژانس همکاری بین المللی ژاپن (JICA) ، وضعیت تعویض موتورسیکلت های فرسوده ، مقررات تعویض خودروهای فرسوده ، اجرای طرح ترافیک و برنامه کاهش (کاهش آلودگی تهران) ، معاینه فنی موتورسیکلت ها ، تکمیل ایستگاه های کنترل کیفیت هوا و ارتباط بین ترافیک جاده ای داخل و خارج از طرح کاهش آلودگی هوای تهران مواردی بود که در این جلسه توسط رئیس و مشاوران کمیته محیط زیست و شهری مطرح شد خدمات ، که حسین زاده برای هر یک از محورها توضیح داد.
حسینی میلانی پیرو توضیحات حسینی زاده خواستار تدابیر شرکت کنترل کیفیت هوای تهران طی چهار سال گذشته برای بررسی کیفیت متخصصان کیفیت هوای تهران و بر اساس انتظارات شد و گفت: سالها. LT است. اگرچه شاخص های آلودگی اندکی شیب نزولی دارند ، اما نحوه واکنش شهروندان نسبت به وضعیت در ماه های آلودگی هوا مهم است.
وی ادامه داد: یکی از اقداماتی که می توان انجام داد ، تحقیق درباره شهروندان در مورد وضعیت آلودگی هوا و نگاه به این موضوع از دیدگاه مردم است. آلودگی هوا یک معضل اجتماعی است و می توان فعالیت ها را بر اساس نظرات شهروندان تنظیم کرد و نوعی محافظت برای مقابله با آلودگی هوا ایجاد کرد.
سخنگوی کمیته بهداشت ، محیط زیست و خدمات شهری گزارش مربوط به لیست آلودگی هوا را در صورت درخواست به روز می کند
وی شورای شهر پنجم را یکی از اقدامات اساسی در شناسایی منابع آلاینده ها دانست و تصریح کرد: وقتی سازمان حفاظت محیط زیست نیز به روزرسانی این گزارش را آغاز کرد ، این امر باعث هم افزایی بیشتر در شناسایی و کنترل هر چه بیشتر منابع آلاینده ها شد. منجر به شکل گیری تقاضای عمومی برای مقابله با صنایع و واحدهای آلاینده در سال 1999 شد.
حسینی میلانی تأکید کرد که ایرادات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران را از نظر نیروی انسانی برطرف می کند ، ایستگاه پایش کیفیت هوا را تکمیل می کند و از تصاویر ماهواره ای برای مشاهده توسط واحدهای مختلف مرتبط با شهرداری استفاده می کند.
وی با تأکید بر اینکه نباید برنامه کاهش آلودگی هوا متوقف شود ، خاطرنشان کرد: قانون هوای پاک اهداف و اهدافی دارد که باید تحقق یابد. متأسفانه ورود کمیسیون تحت ماده 90 در موضوع آلودگی هوا و اقدامات قضایی نشان داده است که به غیر از شهرداری ، سایر دستگاه ها از نظر وظایف و مسئولیت های خود اقدام جدی انجام نداده اند. بنابراین ، گزارش و اطلاع رسانی به موقع و منظم در مورد این موضوع ضروری است.
این عضو هیئت رئیسه شورای شهر خواستار جلسات کارگروه آلودگی هوای استاندار تهران برای بررسی افزایش آلودگی ازن در تهران شد و اظهار داشت: جایگزینی موتورسیکلت های فرسوده مسئله جدی است که لازم است دولت بعدی شهر ادامه یابد. در این زمینه ، شهرداری با توجه به قابلیت های خود وام هایی را در این زمینه در نظر گرفته است اما این کافی نیست.
حسینی میلانی افزود: دولت شهر در رابطه با تعویض موتورسیکلت های فرسوده وام هایی را به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داده بود اما کمیسیون تلفیق مجلس هیچ یک از پیشنهادهای دولت این شهر را تأیید نکرد که البته باید در این زمینه نیز گنجانده شود. در بودجه “ ۱۴۰۱ فرآیند ردیابی و تعامل را تقویت کنید.
وی با اشاره به اضافه شدن 240 دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی تهران در سال گذشته ، اظهار داشت: اقدامات خوبی برای افزودن ناوگان اتوبوسرانی انجام شده است و سال گذشته پس از 10 سال 240 دستگاه اتوبوس جدید به ظرفیت اتوبوسرانی تهران اضافه شد که البته این تعداد کافی نیست و اتوبوسهای قدیمی و فرسوده هنوز در تهران فعالیت می کنند.
در طی این جلسه ، کارکنان سازمان مدیریت پسماند تهران گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده توسط این سازمان در مورد اجرای طرح کاسه ، نرم افزار جمع آوری زباله های خشک ، تفکیک زباله از منبع در سازمان و سازمان های دولتی و همچنین مجتمع ها و آنها برج های مسکونی را فراهم کردند.
میزان جمع آوری زباله های روزانه و خشک ، پسماندهای پزشکی ، تعامل با واحدهای پزشکی و پزشکی ، سیستم های گزارشگری الکترونیکی مالی و … از جمله مباحث مورد بحث در این جلسه توسط رئیس و مشاوران کمیته محیط زیست و خدمات شهری بود.
در پایان این نشست ، حسینی میلانی با تقدیر از خدمات ارائه شده توسط سازمان مدیریت پسماند یادآور شد: در برنامه سوم توسعه تهران ، شورای شهرداری وظایفی را در قالب شاخص هایی برای شهرداری تهران تصویب كرد كه سازمان مدیریت پسماند باید آنها را انجام دهد به منظور دستیابی به این برنامه ها و اهداف.
وی با اشاره به اینکه سازمان قابل مدیریت بیشتر سازمان مدیریت پسماند امری بدیهی و مهم است گفت: برنامه اصلی سازمان مدیریت برای سالهای آینده اجرای یک برنامه جامع مدیریت پسماند است که دستیابی به آن بسیار مهم است اما اجرای آن سایر برنامه ها و برنامه ها نباید محدود باشند.
رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری با اشاره به بازدید اخیر خود از محل دفن زباله و پالایشگاه آراد کوه گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در روند اصلاح روند آرادکوه برداشته شده است ، اما این اصلاحات باید برای کشور قابل لمس باشد. مردم. “شاید شاخص اصلی در این زمینه بوی نامطبوع کوه آراد باشد که باید با ادامه عملیات اصلاحی به صورت کمی و عینی نشان داده شود. نه تنها این مشکل حل می شود ، بلکه همچنین با بهبود مناطق سبز آرادکوه نیز حل می شود. ، این سایت تأثیر مثبتی در بهبود زنده ماندن منطقه داشته است.