به گزارش ایرنا ، این دو روستا در فاصله پنج تا هشت کیلومتری بوشهر در مناطق جنوبی شهر قرار دارند اما به دلیل نبود آسفالت در این جاده ، آنها از جاده اصلی برای دسترسی به نیروگاه هسته ای استفاده می کنند که دو تا سه است. طولانی تر از جاده های شنی. این جنوب بوشهر است و این فاصله زیاد برای کارمندان ، کارگران ، دانشجویانی که محل کار و تحصیل آنها بندر بوشهر است ، اما در روستاهای خلیله و بندر مجاور نیروگاه هسته ای زندگی می کنند ، مشکلاتی را ایجاد می کند.
جمعیت این دو روستا از جمله کارگران نیروگاه هسته ای به حدود 10 هزار نفر می رسد و در این شرایط نیاز به آسفالت مسیر پنج کیلومتری در مناطق جنوبی بوشهر از اصلی ترین نیازهای آنها است.
همچنین نمای حفاظتی این روستاها مستلزم آن است که به دلیل تکمیل راکتورهای 2 و 3 نیروگاه هسته ای بوشهر در چند سال آینده ، از این پس پدافند غیرعامل در این زمینه اعمال شود و خروج آنها به مرکز استان انجام شود. از یک مسیر در دو مسیر افزایش یابد.
در همین حال ، شهرداری بوشهر پارک توریستی لیان را به عنوان پایان خدمات شهری خود برای شهروندان تعیین کرده و جاده بعد از این پارک به سمت روستاهای خلیله و بندرگا خارج از محدوده خدمات شهری اعلام شده و مسئول این وظیفه است . امتناع.
یکی از دانش آموزان خلیله گفت: این روستا دبیرستان های کلاس اول و دوم ندارد و همین امر باعث شده تا ما در مدارس مناطق جنوبی و سایر مناطق بوشهر که هر روز باید 20 تا 30 کیلومتر مسافت طی کنیم ، تحصیلات خود را ادامه دهیم. . “انجام دادن.
مهدی انصاری ادامه داد: در روزهایی که هوا مطبوع است ، برای من دشوار است که با دوچرخه این مسیر را طی کنم ، اما دوست دارم سفر دانش آموزانمان را از روستای خود به پارک لیان (آخرین نقطه از آسفالت از بوشهر به هلیله و بندرگا) نیز باید آسفالت شود.
این شهروند بوشهری همچنین می گوید: جاده خاکی بین پارک لیان و روستای خلیله منطقه ای بسیار بکر برای گردشگری است اما در صورت نبود جاده به عنوان زیرساخت های اساسی ، استفاده از ظرفیت آن نادیده گرفته می شود.
محمد علی مهدوی افزود: وجود ساحل ماسه ای و درختان سایه دار چشم انداز جذابی از این مسیر بخشیده است که باید برای بهره برداری بیشتر فراهم شود.
وی ادامه داد: وجود آرامگاهی با ماهیت خدادادی از دیگر مواهب این مسیر در حوزه مذهبی است که با چنین ویژگی هایی نیاز به نگاه ویژه به ساخت زیرساختهای اساسی این مسیر دارد.
مهدوی گفت: در فصل خوش آب و هوا بسیاری از خانواده ها این منطقه را برای تفریح و گشت و گذار انتخاب می كنند كه به دلیل نبود جاده آسفالته از سختی ها و موانع زیادی رنج می برند.
یکی از اهالی روستاهای بندرگاه نیز گفت: تعداد زیادی از ساکنان این روستا تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند و بیمارستان سلمان فارسی مرکز اصلی دریافت خدمات بیمارستانی آنها است.
سیدرضا صفوی گفت: با این وجود در صورت نبود جاده مناسب ، سفر بیمه شده به بیمارستان منطقه بیمارستان باید چندین برابر جاده خاکی باشد.
علی انصاری ، کارمند روستای خلیله گفت: تعداد قابل توجهی از اهالی روستا کارمند هستند و در طولانی مدت باید قسمت قابل توجهی از سهم خود را در راه کار هزینه کنند.
وی افزود: این در حالی است که آسفالت مسیر پنج کیلومتری روستای ما به منطقه سبزآباد بوشهر برداشته شده است ، قسمت قابل توجهی از مسیر فعلی برداشته شده و کارکنان با نگرانی کمتری به محل کار خود می رسند.
انصاری گفت: با توجه به پدافند غیرعامل ، مسئولان استان خواستار نگاه ویژه به مطالبات روستاهای خلیله و بندرگا هستند.
این کارگر بوشهری گفت: با توجه به محل کارم در منطقه روستاهای خلیله و بندرگا ، صبح مجبورم با موتورسیکلت به موتورسیکلت های بلند میدان بهمنی-آزادی تا روستاهای مذکور سفر کنم.
وی افزود: این شرایط به شرطی است که آسفالت مسیر کوتاه موجود از محله سبزآباد تا روستای خلیله در کمتر از 15 دقیقه امکان سفر داشته باشد.
منطقه مرکزی بوشهر گفت: اجرای پروژه آسفالت در جاده بین پارک لیان و روستاهای خلیله و بندرگا به دلیل کوتاه شدن جاده دسترسی آنها به بوشهر از اهمیت ویژه ای برخوردار است و از جهات مختلف ارزشمند است.
احمد روشنک افزود: اما وی خواستار آن است که دهجاری و شورای روستا در این زمینه اقدامی انجام دهند تا موضوع در کمیته برنامه ریزی شهر بوشهر مطرح شود و تصمیم گیری شود.
وی ادامه داد: در صورت موافقت با موضوع با ابلاغ وام به آژانس هایی مانند بنیاد مسکن ، راه و شهرسازی یا شهرداری بوشهر ، آسفالت در این مسیر ریخته می شود.
معاون فرماندار بوچر گفت: در حال حاضر مانند روزهای آخر دولت ، اولویت ساخت و ساز با پروژه های 65 درصد و بیشتر و الزامات مهم در زمینه تأمین آب و برق است.
مریم گوربانی افزود: با این وجود پیش بینی می شود با اتمام پروژه های دارای اولویت بالاتر ، در آینده به ساکنان روستاهای خلیله و بندرگه آسفالت راه خاکی بین پارک لیان بوشهر و روستاهایی که در آن قرار دارند ، تهیه شود آنها زندگی میکنند. “