آب جاری به اصفهان استان / وزارت نیرو را برای حمایت از پروژه های انتقال آب ترک می کند


منصور شیشفروش امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بیان اینکه یک میلیون و 200 هزار هکتار از مناطق زیست محیطی و ذخایر حیات وحش استان با کمبود آب و علوفه کم روبرو هستند ، گفت: کاهش 40 درصدی بارندگی در مناطق غربی و شاخه های استان استان و شاهد کاهش 50 درصدی بارندگی در بخش شرقی استان هستیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان با اشاره به کاهش 53 درصدی مخازن سدهای استان گفت: بیشترین خشکسالی در چند سال اخیر در استان اصفهان بوده و باعث خشک شدن رودخانه زاینده رود در 11 ماه گذشته شده است. ، خشک شدن چاه ها و چشمه ها. وی همچنین تحت تأثیر خشکسالی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه 316 روستای استان از طریق تانکر آب رسانی می شود گفت: این روستاها عمدتا در حوالی رودخانه های زاینده رود یا فریدونشهر و سمیرم واقع شده اند که دارای رودخانه هستند ، حجم زیادی از آب رودخانه های سمیرم و فریدونشار از استان اصفهان سرازیر می شود و غیرقابل دسترسی است. .

هیچ حق آب کشاورزی یا زیست محیطی در استان اعطا نشده است

این فروشنده شیشه با بیان اینکه علاوه بر خشک شدن زاینده رود ، 98 درصد از تالاب های گاوخونی نیز خشک شده است ، افزود: هیچ گونه حق آبه کشاورزی و زیست محیطی اعطا نشده است ، یک میلیون و 200 هزار هکتار مناطق زیست محیطی و ذخیره در حیات وحش در حومه ، از جمله 44000 گونه حیوان در حال نادر شدن است ، در انتظار نجات محیط زیست کشور ، این حیوانات به آب و علوفه احتیاج دارند و ما چندین بار به محیط زیست گزارش داده ایم ، اما تاکنون اقدامی انجام نشده است

بیشتر بخوانید  تهران با استادان موسیقی Sardis 4 تزئین شده است

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان با بیان اینکه گرمای هوا و کاهش بارندگی موجب فقیر شدن پوشش گیاهی می شود ، تأکید کرد: وظیفه طبیعی محیط زیست تأمین آب و علوفه این گونه ها است.

وی ادامه داد: به دلیل کمبود آب ، 100 هزار زمین کشاورزی زیر کشت نرفته و حدود 400 هزار درخت کهنسال در مسیر زاینده رود در تنش و خشکسالی به سر می برند.

این فروشنده شیشه با اشاره به طرح آبرسانی اصفهان بزرگ گفت: بیش از دو ماه است كه 380 روستا و 57 شهر استان اصفهان با كمبود آب روبرو هستند و سیستم آبرسانی اصفهان بزرگ 4.3 مترمكعب آب در حال اتمام است. وزارت نیرو باید در قالب مخصوصاً مانند دریاچه ارومیه ، برای احیای زاینده رود و اعطای آب کشاورزی و اکولوژیکی به زاینده رود.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان با بیان اینکه وزارت نیرو و محیط زیست باید برنامه ای داشته باشد انتقال آب وی در حمایت از حوضه زاجندرود یکی از مطالبات مهم استان اصفهان است ، وی افزود: به دلیل خشکسالی کانون های گرد و غبار فعال شده و از ابتدای سال روزهای ناسالم در استان را به دلیل خشکی پیش رو داریم گرد و غبار و باد در آنها می وزد.

400 صنعت آلاینده در استان باید استاندارد شوند

وی با اشاره به اینکه قبل از پاییز و زمستان جلساتی را در زمینه آلودگی هوا برگزار کردیم تا دستگاه ها برنامه ریزی و اجرای لازم قانون هوای پاک را داشته باشند ، گفت: در این جلسه 355 پمپ بنزین تحت نظارت توزیع فرآورده های نفتی تصویب شد شرکت سوخت خالص را تحویل داده و محیط را برای مصرف روغن سوخت نظارت می کند.

بیشتر بخوانید  آرامش‌بخش‌ترین کلیپ از ترکیب رنگ ها | با این ویدئو تئوری رنگ ها رو کاملا متوجه خواهید شد+ویدئو

فروشنده شیشه ادامه می دهد: 4 مطالعه در زمینه پیشگیری و کنترل آلودگی هوای اصفهان از دانشگاه صنعتی اصفهان و محیط ایجاد شد و تصمیم گرفته شد قبل از رسیدن به سناریوهای عملیاتی بررسی و تبدیل شود فصل پاييز و در زمستان باید یک طرح آلودگی هوا تنظیم شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان با تأکید بر بهبود و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی توسط شهرداری ها و تسریع در اجرای مترو ، گفت: در این جلسه ، با تعریف طرح حرکت و نصب دوربین ها ، فنی بازرسی و استاندارد سازی وسایل نقلیه سنگین تحت نظارت پلیس برای صرفه جویی در مصرف گاز و بهینه سازی موتورخانه دفتر ، مصرف بهینه گاز در نیروگاه ها ، شناسایی و نظارت بر صنایع آلاینده از محیط زیست تصویب شد.

وی با بیان اینکه 400 صنعت آلاینده در استان اصفهان باید صنایع خود را تا پاییز با استانداردهای زیست محیطی مطابقت دهند ، افزود: محیط زیست استان نیاز به تقویت تیم های گشت و نظارت برای نظارت بر صنایع و کوره های گچ و ساماندهی آجرها دارد.

انتهای پیام / 63101 / A30 /


دیدگاهتان را بنویسید