علیرضا دنه دسفولی در مصاحبه با خبرنگار تسنیم اهوازاظهارات: ایران دارای منابع مختلف انرژی سطح و زیر زمین است. نیروگاه ها می توانند انرژی موجود در هر یک از این منابع را به برق تبدیل کنند.
وی افزود: براساس پایش منابع انرژی در جغرافیای زمین بهتر است از انواع نیروگاه ها مانند بخار ، گاز ، زمین گرمایی ، برق آبی ، زیست توده ، امواج ، نیروگاه های بادی و فتوولتائیک استفاده شود.
این کارشناس نیروگاه گفت: توسعه نیروگاه های بیشتر می تواند منجر به افزایش تولید برق پایدار و در نهایت افزایش سطح رفاه ملی و توانایی تولید درآمدهای بین المللی شود.
وی با انتقاد از عدم تلاش دولت روحانی برای توسعه نیروگاه های برق در کشور ، اظهار داشت: عدم توسعه نیروگاه های برق در کشور نه تنها موجب نارضایتی اجتماعی بلکه تهدیدهای اقتصادی نیز شده است.
این مدرس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: بنابراین افزایش تولید برق از یک سو می تواند به حفظ امنیت ملی کمک کند و از طرف دیگر وضعیت ژئوپلیتیک کشور را در منطقه بهبود بخشد.
وی گفت: “صنعت نیروگاه و ارتقا of آن صنعت طی سالیان گذشته به بهانه پایبندی به قراردادهای غربی مورد غفلت قرار گرفته است.” اگر در 8 سال گذشته سرمایه گذاری در این صنعت به صورت منطقی انجام شده بود ، امروز کشور با چنین کسوف روبرو نمی شد.
دنه دسفولی گفت: “ما در زمینه حمایت از بخش خصوصی و قیمت گذاری برق به توسعه دقیق سیاست نیاز داریم و اگر مکانی برای ورود به بخش خصوصی آماده شود ، زمینه جهش برای تولید فراهم می شود.”
وی همچنین به موضوع ارزهای رمزپایه اشاره کرد و گفت: امروز قسمت زیادی از برق کشور به طور غیرقانونی مصرف می شود و ما باید با این مشکل مقابله کنیم.
استاد دانشگاه شهید چمران در اهواز گفت: “بیش از 15 سال پیش ، رهبری انقلاب بر تولید برق از صنعت انرژی هسته ای متمرکز بودند.
انتهای پیام / 341 / ع