طبق گزارش ها گزارشگر بیشتر، مهرداد ماریان زیتونی عصر امروز پنجشنبه در جلسه ستاد اربعین اظهار داشت: امسال به دلیل گرما ، فصل اربعین حساسیت بیشتری پیدا کرده است ، زیرا علاوه بر ویروس کرونا در بخش بهداشت نیز پیک ثور ما باید مراقب سایر بیماری ها باشیم.
وی افزود: وضعیت آب و غذا باید با كوچكترین خطری روبرو شود و می توان با ذکر آدرس و شماره تلفن تماس دقیق افراد را تحت نظر گرفت.
مدیر گروه پیشگیری و کنترل بیماری های عفونی و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان درباره اقدامات جلوگیری از آلوده شدن نمازگزاران حسینی به ویروس ویروس کرونا وی گفت: امیدواریم افراد زیادی تا 40 سالگی واکسینه شوند اما اگر فرض کنیم واکسیناسیون عمومی انجام نشده است و طبق تجربه گذشته مدت زمان توقف در مرز طولانی است ، روان پریشی در ترافیک یکی از مواردی که باید به آن پرداخته شود. “
ماریان زیتونی در مورد بازگشت زائران گفت: برای کسانی که در حال آزمایش هستند نیز نیاز به موج بازگشت است. تاج پادشاهی در صورت مثبت بودن ، خدمات لازم برای اقامت 14 روزه در هتل باید در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: علاوه بر این ، تا زمان آماده سازی نتایج آزمایش ، در خوش بینانه ترین حالت دو ساعت طول می کشد و باید در این مدت فضای لازم برای نگهداری مسافران ، با حفظ فاصله جسمی وجود داشته باشد.
مدیر گروه پیشگیری و کنترل بیماری های عفونی و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان همچنین بر لزوم در نظر گرفتن فضای مناسب برای تعداد افراد متقاضی اسکان در کرون تأکید کرد ، به دلیل کاهش اتاق ظرفیت ، بهداشت ، مراقبت و بیماران
هنگامه پروین ، مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر نیز به پیشرفت در ساخت کلینیک شلمچه اشاره کرد و گفت: بیمارستان شلمچه کامل است و باید با 49 میلیارد میلیارد دلار آماده بهره برداری شود اما منطقه آزاد کمکی نمی کند و تجهیزات آن مورد نیاز است. وی ادامه داد: زیرا وقتی نام بیمارستان مرزی داشته باشد باید از همه امکانات برخوردار باشد.
وی افزود: برای درمانگاه شلمچه باید فضای دسترسی به خیابان اصلی طراحی و در نظر گرفته شود و فضای اطراف درمانگاه در اختیار دانشگاه قرار گیرد.
در این جلسه ، با توجه به مردم و شرایط کرونر ، تقاضا برای توزیع 80 آمبولانس ، 4 دستگاه موتورلنسیک بخش اورژانس ، یک واحد بیمارستان صحرایی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی آبادان ، برای پشتیبانی محلی ایجاد شد.