به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز ، این مجموعه قطع برق چندین روز به ترتیب در سراسر کشور و به ترتیب در آذربایجان شرقی و تبریز از سر گرفته شده است ، اما آنچه این بار بیش از گذشته آزار دهنده است قطع و تعداد بیشمار کتاب و چندین و چند مورد است. چند ساعت در روز.
وضعیت کسوف اخیر به حدی وخیم شده است که رئیس جمهور با برخی از وزرای خود از جمله وزیر نیرو دیدار کرده و وضعیت نهایی چند روز اخیر را بررسی کرده است! و تنها نتیجه تأکید بر لزوم تصمیم گیری از قبل اعلام شده خواهد بود.
البته در این بین آقای رئیس جمهور یک نکته را هم ذکر کرد و آن این است که وی از نمونه هایی از قطع 24 ساعته برق در کشورهای اروپایی اطلاع دارد و به همین دلیل به نظر می رسد مشترکان برق محلی چندین ساعت قطعی برق دارند ، و چند بار در روز و شب نباید زیاد شکایت کنید.
در همین حال ، دفتر استاندار آذربایجان شرقی نیز در مورد راهکارهای فعلی برای مدیریت بحران آب و برق در این استان بحث و تبادل نظر کرد و محمدرضا پورمحمدی به عنوان فرماندار با اشاره به اهمیت و حساسیت مشکل قطعی برق برای مردم ، گفت: و افزایش دما ، ما از نظر تأمین آب و برق در شرایط بحرانی قرار داریم و باید اقدامات لازم برای مدیریت وضعیت فعلی انجام شود.
وی با اشاره به پیشنهادات صنعت برق برای مدیریت مصرف برق در صنایع استانی از جمله شبکه های صنایع با مصرف بیش از 3 مگاوات در مدت 3 هفته ، اظهار داشت: صنایع و اصناف همیشه با رهبری استان بوده و حالت خوبه آنها همکاری و همکاری کرده اند و لازم است با حضور نمایندگان صنعت ، پیشنهادها را بررسی و تصمیم گیری کنیم.
پورمحمدی افزود: تسهیلات تشویقی واحدهای صنعتی و تولیدی که هم اکنون با برنامه های ارائه شده برای مدیریت مصرف برق همکاری می کنند ، باید در نظر گرفته شود.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه بر همکاری رسانه ها و صدا و سیما برای ارتقا الگوی مصرف و همکاری در مدیریت و تأمین برق تأکید کرد و تصریح کرد: کمیته های ویژه ای تشکیل شود و سهمیه ها و مصرف استان باید بررسی شود. در مقایسه با استانهای مشابه این اتفاق در حومه شهر در حال رخ دادن است و با این وجود ما اقدامات قانونی علیه خسوف ناشی از این مرکز انجام داده ایم.
پورمحمدی همچنین با بیان اینکه برای مدیریت مصرف ، قطع برق را به قطعی برق در خانه ترجیح می دهیم ، افزود: در صورت لزوم ساعات کار در دفتر كاهش دادن.
نیاز به تجهیز بیمارستان ها به زیرساخت های انرژی اضطراری به عنوان مولد گازوئیل
مدیرکل مدیریت بحران استان آذربایجان شرقی در مورد قطع برق در مراکز بیمارستانی و دستورالعمل های کاهش اثرات این قطع در مناطق حساس به فارس گفت: “بر اساس الزامات دفاعی ، کلیه بیمارستان ها و سازمان ها و دفاتر حساس دولتی باید مجهز بودن “به زیرساختهای انرژی اضطراری مانند دیزل ژنراتور ، تا عملکرد آنها در چنین مواردی خدشه دار نشود.
محمد بیکر هنربار البته به برخی شیطنت ها و جو در انتشار عکس و فیلم از وضعیت بیماران در بخشهای مختلف بیمارستان با اهداف ویژه اشاره می کند و می افزاید: علاوه بر جلسه روز گذشته فرماندار برای مدیریت وضعیت موجود و نظارت مستمر توسط مراکز حساس مانند بیمارستانها انجام می شود تا اقدامات پیشگیرانه ای برای مدیریت صحیح اوضاع در شرایط بحرانی توسط مسئولان و عوامل مربوطه در این بخشها انجام شود.
اگرچه وی بر اعلام استاندار به شرکت توزیع برق تأکید می کند که برق رسانی مشترکان خانگی روزی یک بار و فقط به مدت دو ساعت با اعلامیه قبلی متوقف می شود ، اما گزارش فعلی که پس از اعلام و ابلاغ این موضوع رخ داده است دستورالعمل ، بیش از هشت ساعت پس از قطع برق در مصاحبه بود.
قطعی برق در ایستگاه های پمپاژ و چاه های آب!
مدیرکل مدیریت بحران استان آذربایجان شرقی همچنین از الزام شرکت های برق در جلوگیری از توقف مراکز تولید و پمپاژ آب آشامیدنی خبر داد و گفت: “در این راستا تأکید می شود که هیچ قطعی برق بدون هماهنگی و به موقع “علاوه بر این ، حضور کارمندان دولت بر لزوم تکمیل حلقه در تبریز و حلقه وقفه های توزیع شده تأکید کرد ، به طوری که وقفه های مکرر فقط در چند نقطه و ایجاد جریان در جای دیگر ، که منجر به اصلی شد فشار بر چند نقطه ، فیدرهای جداگانه برای مراکز پمپاژ و چاه های آب نیز باید جلوگیری و نصب شوند تا در هنگام قطع ، شاهد قطع شدن آب نباشیم.
دلیل کسوف بحران دو سال گذشته و به ویژه آغاز تابستان 1400 ، جدا از توجیهاتی مانند افزایش مصرف برق به دلیل رشد قابل توجه ارزهای رمزپایه ، باید کمبود زیرساخت برای تولید برق باشد. و توزیع او به دنبال برخی موافقت نامه های بین المللی است ، اما حداقل انتظار مردم در شرایط فعلی مدیریت صحیح چنین بحران هایی است تا حداقل بتوانند زندگی روزمره خود را با چنین شرایطی تطبیق دهند و البته از تأثیر چنین مشكلات جلوگیری كنند. در مورد کار بخشهای حساس به عنوان بیمارستان. و نظارت دقیق بر انطباق با اصول و دستورالعمل های ابلاغ شده به چنین مراکزی نیز موضوعی است که باید بدون نیاز به بررسی عمومی به آن توجه شود. در قالب ردیابی خودکار توسط سازمان های مسئول ، انتظاری که اخیراً برآورده نشده است.
مشکلاتی که امروز می یابیم ریشه در 7 سال پیش دارد
راه حل ها راه حل این وضعیت یا ساخت نیروگاه یا قرار دادن نیروگاه های گازی که سیکل ترکیبی ندارند در واحد بخار یا کاهش سایش شبکه و کاهش تلفات انرژی و استفاده کم مصرف است کالاها به مصرف انرژی به خاطر داشته باشید که این کار هم به سرمایه گذاری و هم به کار فرهنگی و تشویق مردم احتیاج دارد. هر یک از این روش ها بین 3 تا 7 سال به طول می انجامد.
مشکلاتی که امروز پیدا می کنیم به 7 سال قبل برمی گردد. اگر دولت 7 سال پیش به این فکر می کرد ، ما امروز این مشکلات را نمی دیدیم و اگر امروز به دنبال حل این مشکل نیستیم ، سال آینده اوضاع از امروز بدتر خواهد شد که نگران کننده است.
انتهای پیام / 60015