با گندم گندیده نمی توانید نان با کیفیت بپزید



ایسنا / اصفهان نایب رئیس انجمن علوم و فناوری غلات اصفهان گفت: از گندم های تخریب شده نمی توان برای پخت نان ایده آل و با کیفیت استفاده کرد اما دولت می تواند به جای ذرت از خارج از کشور گندم با کیفیت وارد کند و از گندم بدون چربی برای خوراک دام استفاده کند. .

محمدرضا کاجه در گفت وگو با ایسنا ، در مورد پیشنهاد افزایش قیمت نان در حالی که هر سال از کیفیت نان کاسته می شود ، گفت: “قیمت بدون تغییر و پایدار نان طی چند سال گذشته کیفیت کارگران نان را از بین برده محصولات نانوایی “

وی درباره کیفیت پایین نان توضیح داد: 50 درصد از دلایل کیفیت نان کیفیت گندم ، 30 درصد به دلیل مهارت و تخصص نانوایی و 20 درصد به دلیل اجاق و تجهیزات نانوایی است.

نایب رئیس انجمن علوم و فناوری غلات اصفهان افزود: اگر کیفیت نان کاهش یابد ، بیشتر به دلیل نوسانات کیفیت گندم در کشور است.

وی تصریح کرد: فقط سه استان گلستان ، خوزستان و فارس گندم با کیفیت و با کیفیت تولید می کنند و گندم در سایر استان ها از کیفیت خوبی برخوردار نیست به همین دلیل نانوایان مجبور به پخت نان با تجهیزات موجود می شوند.

هادجه با تأکید بر اینکه تولید نان کامل و با کیفیت همراه با آفات و گندم کهنه امکان پذیر نیست ، گفت: در این شرایط نه رئیس اداره غلات و نه استاندار مسئولیتی ندارند اما دولت می تواند به جای ذرت “برای ورود به کشور و تحویل گندم آسیاب شده به مزارع دام برای خوراک دام.

بیشتر بخوانید  دکتر: دانشمندان مرگ و میر دلتا کرونا را تعیین می کنند

وی با بیان اینکه سالانه حدود 4 میلیون تن گندم وارد کشور می شود ، اظهار داشت: به نظر می رسد با رنج کشور از خشکسالی واردات گندم در سال جدید افزایش می یابد ، از طرف دیگر به دلیل پایین بودن قیمت تضمینی گندم ، کشاورزان تمایل به گندم دارند فروش در مزارع.

نایب رئیس انجمن علوم و فناوری غلات اصفهان با اشاره به کیفیت خوب گندم وارداتی به دلیل خواب سه ماهه ، تأکید کرد: اگر گندم داخلی نیز سه ماه خواب در سیلو داشته باشد ، کیفیت آن بهتر می شود.

وی تأکید کرد: کمبود خواب گندم گلوتن گندم را کاهش می دهد که باعث کاهش چسبندگی خمیر می شود ، خمیر خراب می شود و در نهایت منجر به تولید نان ضایعاتی می شود.

خواجه با تأکید بر اینکه طبق گفته استاندار جهان 10 درصد ضایعات نان طبیعی است ، گفت: میزان ضایعات نان در اصفهان کمتر از 10 درصد است در حالی که میانگین کشوری 30 درصد است و ضایعات نان در برخی استانها حتی به 70 درصد می رسد .

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید