نبیولا هونمیرزای روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بنادر ماهیگیری آبادان ، اروندکنار و چوبده از اهمیت راهبردی در استان خوزستان برخوردار هستند و حل مشکلات این بنادر و صیادان در دستور کار است.
وی به توزیع اعتبار برای لایروبی اسکله های ماهیگیری اروندکنار و چوبده ، پس از بررسی اندازه آن اشاره کرد و افزود: ماهیگیران مرزبان و نگهبان اقتصاد و امنیت کشور در دریا و مرز هستند و سعی می کنند مشکلات آنها را فرا بگیرند و کمبودها در آبادان به راه حل های اساسی فکر کنید.
Khonmirzaei گفت: این سفر پس از یک مطالعه میدانی ، اعتبار مورد نیاز برای حل مشکلات زیرساختی در بندر ماهیگیری اروندکنار و همچنین محل پرورش میگو چوبده را تأمین می کند.
رئیس سازمان شیلات ایران هدف از سفر به آبادان را بررسی مشکلات صیادان و بندر ماهیگیری منطقه عنوان کرد و گفت: در این سفر یک روزه تصمیم داریم همه جوانب را بررسی کنیم تا شرایط صیادان را به طور مثر بهبود دهیم. اقدام برای حل آنها “
ساخت اسکله تخلیه و پارکینگ قایق و قایق به طول 1254 متر ، حفاظت از ساحل و دیواره ساحل به طول 660 متر ، محوطه سازی و تاسیسات زیربنایی به مساحت 40000 متر مربع جهت ساماندهی قایق های صیادی و قایق ها از سال 1390 تاکنون دلیل عدم تأمین اعتبار مورد نیاز 30 تا 40 درصد پیشرفت فیزیکی تاکنون بوده و تکمیل نشده است.
اداره ماهیگیری آبادان در حال حاضر 210 کشتی شامل 148 قایق و 62 قایق دارد.
معافیت از عوارض سنگین و مالیات ، عدم مراقبت از صیادان و ارجاع ماهیگیران خارجی از شهرهای همجوار به اروند کنار برای صید از جمله مشکلات و خواسته های صیادان در این بازدید بود.
مزارع پرورش میگو در حال توسعه است
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: با کمک و کمک کشاورزان و دامداران با کمک روش پرورش میگو گلخانه ای و آخرین فن آوری های روز دنیا مشکل بیماری لکه سفید در منطقه پرورش چوبده حل شده است. . “
وی افزود: با استفاده از این روش ، کشاورزان چوبده امسال مشکلی با بیماری لکه سفید نخواهند داشت و تعداد مزارع پرورش میگو نیز افزایش می یابد.
به گزارش ایرنا ، بندر آبادان یکی از مهمترین مراکز تولید میگو در کشور است.
شهر آبادان دارای سه بندر ماهیگیری در اروندکنار ، چوبده و آبادان است.