شایعات استخراج چقدر صحت دارد؟


به گزارش خبرگزاری خبرآنلایناسدولا کشاورز ، با بیان اینکه این وزارتخانه به دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی برای توجه بیشتر به بخش معدن نسبت به شمارش معادن غیرفعال اقدام کرده است ، افزود: آزادسازی مناطق معدن غیرفعال از دو سال قبل برنامه وزارت بوده است. دلایل محقق نشده ، در واقع آزادسازی مناطق مورد مطالعه از سال 1995 انجام شده است و یکی از وظایف مستمر و مشترک معاون معدن است و هیچ ارتباطی با مناقصات یا آغاز و پایان دولتها ندارد.

وی رهاسازی 6000 منطقه بسته و معادن در کشور را اقدامی جسورانه و عاقلانه خواند و گفت: بیش از یک سال از اتمام نظرسنجی ها در برخی از این مناطق می گذرد و آنها کاملاً حل نشده و بیش از 300 هزار متر مربع مسدود بودند معادن در سرمایه گذاری و اشتغال در بخش معدن و همچنین تأمین مواد اولیه بسیاری از واحدهای تولیدی در سراسر کشور رونق خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه حراج 6000 ماده معدنی با اختصاص حدود 7500 منطقه مسدود شد که با مخالفت آژانس های موضوع ماده 24 قانون معدنکاری روبرو می شوند و جای خالی مناطق اکتشافی در این زمینه متفاوت است ، افزود: از 13 هزار و 500 ناحیه مین غیرفعال ، 6 هزار ناحیه در حراج فروخته شد و 7500 ناحیه تحت ماده 24 قانون مین های بلوکی مورد مخالفت و مخالفت مقامات قرار گرفتند.

سرپرست قائم مقام وزیر معدن ادامه داد: سازمان های صنعتی ، معدنی و بازرگانی استان مناطق استخراج شده را در طی سال و با دعوت استانی و دعوت عمومی به حراج تحویل دادند. امسال تصمیم گرفته شد که این کار در سطح ملی از طریق ستاد (مناقصه ها و مزایده های دولتی) انجام شود.

بیشتر بخوانید  تصاویر | طلای المپیک بر گردن گنج‌زاده؛ افتخار تاریخی برای کاراته ایران

وی در ادامه با بیان اینکه انتقال 6000 منطقه معدن بزرگترین مناقصه ملی در کشور است ، افزود: انتقال محدود معادن از طریق حراج های عمومی به افراد واجد شرایط موجب رونق بخش معدن می شود.

شایعات استخراج چقدر صحت دارد؟

كشاورز ادامه داد: سال گذشته بنا بر اعتراض مقامات و مقامات مربوطه در خصوص فساد در مناطق مختلف ، 7 هزار و 500 منطقه مسدود شده كه به دلیل مخالفت با ماده 24 قانون استخراج معادن قابل واگذاری نیستند ، آزاد شد. از دستور کار حذف شد.

سرپرست معاونت معدن وزارت صنعت ، معدن و تجارت همچنین به آزادسازی مناطق اکتشافی اشاره کرد و اظهار داشت:.

وی گفت که طبق ماده 32 مقررات اجرایی قانون استخراج معادن ، انتقال مناطق اکتشافی به شرکت های دولتی و غیردولتی توانمند برای اکتشاف و شناسایی پتانسیل های معدنی کشور انجام شده است. مناطق به بهره بردار منطقه مورد مطالعه و سایر مناطق امیدوار کننده به سازمانهای دعوت عمومی استان تحویل داده می شود.

وی ادامه داد: بدیهی است در چنین شرایطی انتقال مناطق باقیمانده از طریق مناقصه های عمومی به دلیل عدم اطلاع دقیق از وجود مواد معدنی ، هیچگونه مبنای علمی و قانونی نخواهد داشت.

کشاورز در ادامه با بیان اینکه در جریان آزاد سازی 101 منطقه اکتشافی در 25 استان کشور ، حدود 203000 کیلومتر مربع از منطقه معدنی مسدود شده آزاد می شود ، افزود: آزادسازی مناطق اکتشافی کشور هر ساله انجام می شود و طبق برای برنامه ریزی و این برای اولین بار در کشور مهم نیست. که انجام می شود

وی با بیان اینکه بلاتکلیفی مسئولان وقت در آزادسازی مناطق باعث مسدود شدن بیشتر مناطق معدنی کشور شده است ، افزود: پس از اتمام اکتشاف 101 منطقه ، 138 منطقه امیدوار کننده در نتیجه عملیات اکتشافی معرفی شد. حدود 6500 کیلومتر مربع است. “این مساحت کل مناطق را پوشش می دهد.

بیشتر بخوانید  مرگ دلخراش 11 معلم در سانحه رانندگی / فیلم

وی ادامه داد: از کل مناطق امیدوار کننده ، 77 منطقه با مساحت بیش از 2 هزار و 700 کیلومتر مربع به سازمان های صنعت ، معدن و تجارت استان ها برای مناقصه های عمومی و مابقی به پیمانکاران مناطق اکتشافی اختصاص یافته است.

سرانجام كشاورز آمادگی این معاون را برای شفاف سازی و رفع شبهات اعلام كرد و از رسانه ها و مطبوعات خواست تا برای انجام رسالت اجتماعی خود به توضیح ابعاد و دستاوردهای گسترده این پروژه بزرگ توجه كنند. در مورد مطالب منتشر شده دانش و اطلاعات کافی پیدا کنید.

222322

دیدگاهتان را بنویسید