رئیس کمیته ملی اپیدمیولوژی و رئیس گروه واکنش سریع کوید 19 وزارت بهداشت ، ضمن توضیح وضعیت بیماری کرونر قلب در قله پنجم و همچنین وضعیت استانهای جنوبی از جمله سیستان و بلوچستان ، گفت: این نشان دهنده نگرش منفی نسبت به واکسن در برخی افراد است که باید اصلاح شود.
دکتر حمید سوری در مصاحبه با ایسنا وی با اشاره به اینکه کانون تاج در مناطق جنوبی و جنوب شرقی ایران مشاهده می شود ، گفت: اقداماتی برای کنترل این موضوع انجام می شود. نسخه ای که در حال حاضر در حال توسعه است ، نوع Delta یا Indian Corona است که قدرت انتقال و انتقال بیشتری دارد.
نیاز به کنترل مرز و ترافیک بین استانی
وی افزود: تنها بخشی از وضعیت موجود به اقدامات وزارت بهداشت برمی گردد و مابقی موارد خارج از صلاحیت وزارت بهداشت است که می تواند برای کنترل مرزها و جلوگیری از قاچاق غیرقانونی ، کنترل ترافیک و روستایی مورد استفاده قرار گیرد. سفر ، افزایش انطباق “پروتکل ها و غیره
نقش افراد محلی تأثیرگذار در ترویج واکسیناسیون و پایبندی به پروتکل ها
عدم پذیرش واکسن در سیستان و بلوچستان
نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در استان سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش افراد با نفوذ محلی در بین مردم در ارتقا مطابقت با پروتکل ها و واکسیناسیون گفت: در دو هفته گذشته ، هیچ مرگ و میر ناشی از بیماری عروق کرونر در افراد واکسینه شده ، به ویژه در افراد مسن و کسانی که مبتلا به بیماری زمینه ای هستند ، مشاهده نکرده ایم. متأسفانه ، در برخی از مناطق سیستان و بلوچستان ، علیرغم وجود واکسن ، میزان پوشش واکسیناسیون کم است و این نشان دهنده نگرش منفی به واکسن در برخی افراد است که باید اصلاح شود. هرچه سالمندان ، به ویژه مبتلایان به بیماری زمینه ای را بیشتر واکسینه کنیم ، تعداد مرگ و میر و بستری در بیمارستان کاهش می یابد. نگرانی اصلی ما در یک اپیدمی مرگ افرادی است که کنترل یا اقداماتی مانند شناسایی فعال بیماری ، تقویت کلینیک های سرپایی ، بهبود خدمات پزشکی ، افزایش آزمایش و واکسیناسیون.
سایر آژانس ها باید به وزارت بهداشت کمک کنند تا نسخه جدید کرونا را کنترل کند
وی با اشاره به افزایش تجربیات کرونر در سال قبل گفت: “ما دیگر چشم بسته نیستیم ، همانطور که در ابتدای شیوع آن بودیم.” اما از آنجا که کنترل بیشتر این بیماری به نحوه زندگی و تعامل مردم برمی گردد ، نمی توان انتظار داشت که وزارت بهداشت به تنهایی تمام ابزارهای لازم برای کنترل شیوع را داشته باشد. محدودیت های جدی در ترافیک بین شهری و کنترل مرزها از وظایف قانونی سایر م institutionsسسات برای کمک به وزارت بهداشت برای کنترل شیوع گزینه جدید است. ادر حال حاضر روند تاج در استانهای جنوبی سیستان و بلوچستان در حال کاهش است ، اما ما نگران شیوع بیماری در مناطق شمالی استان و همچنین استانهای همجوار هستیم.
علت فوران تاج در استانهای جنوبی
وی در مورد علل شیوع در استانهای جنوبی کشور گفت: دلایل مختلفی وجود دارد که یکی از آنها به دلیل وضعیت ژئوپلیتیکی استانهای جنوبی و وجود مرزهای آبی و خاکی طولانی با کشورهای همسایه است در حالی که ما همسایگان شرقی وی افزود: “آنها كنترل و نظارت دقیق و دقیقی بر شیوع بیماری ندارند و قاچاق غیرقانونی در مناطق جنوبی افراد حامل این بیماری را مجبور به ورود به كشور می كند ، خصوصاً مبتلایان به دلتا ، و تنها درصد كمی از آنها شناسایی و اخراج می شوند. چرخش این افراد در کشور و عدم شناسایی آنها می تواند باعث شیوع بیماری شود و البته این موضوع نقطه آغاز اپیدمی در این منطقه خواهد بود و اگر آنها به سایر مناطق سفر کنند تنها عاملی است که باید کنترل شود: ما باید ترافیک بین استانی را از استانهای پر آلوده به استانهای کم آلوده کنترل کنیم تا پاتوژن حرکت نکند.
انواع هند و آفریقای جنوبی در سیستان و بلوچستان
سوری با تأکید بر اینکه به نظر می رسد گزینه های غالب در سیستان و بلوچستان گزینه های دلتا و آفریقای جنوبی باشد ، افزود: این نشان می دهد گزینه های ذکر شده از مناطق شرقی وارد شده و مناطق میانی و شمالی کشور تحت تأثیر آنچه اتفاق می افتد هستند در سایر نقاط کشور. در حقیقت سفر به این مناطق شیوع بیماری را افزایش می دهد.
سریع اقدام کنید
وی با تأکید بر زمان آغاز قله پنجم تاج و تفاوت آن با قله های قبلی اظهار داشت: هنوز نمی توان با اطمینان گفت که قله پنجم تاج آغاز شده است. شواهدی وجود دارد که تغییراتی در منحنی های ما ایجاد می شود و اوج بعدی در برخی از استان ها آغاز شده است ، اما مهم است که برای جلوگیری از گسترش بار بیماری و ارتفاع قله بیماری و فاصله شروع ، با سرعت قابل قبولی اقدام کنیم. . برای به حداقل رساندن پایان.
“عفونت کرونر در خلا occur رخ نمی دهد. عامل بیماری برای زنده ماندن به دنبال افرادی می رود که مستعد ابتلا به این بیماری هستند. استان های سیستان و بلوچستان از زمان شروع بیماری تاکنون آلودگی زیادی نداشته اند و یکی از موفق ترین استان ها در کنترل همه گیر بوده اند ، اما از طرف دیگر با چالش دیگری روبرو هستند ، یعنی. افراد مستعد ابتلا به بیماری و درصد بالاتری از افراد با استعداد هستند. شما مبتلا به بیماری هستید و ساکنان عزیز سیستان و بلوچستان و سایر استانها که نوع جدید باعث شیوع این بیماری شده است ، باید بدانند که احتمال ابتلا به این بیماری پس از تماس با افراد مبتلا به علامت بدون علامت زیاد است و مهم نیست که این تماس در عروسی رخ دهد یا خیر. یا مراسم عزاداری. یا در تماس با فرد آلوده در دم نانوایی است. رعایت صورتجلسه و عدم حضور در جلسات و غیره می تواند به ما کمک کند تا با کمترین بار ناشی از اپیدمی ، این مرحله را پشت سر بگذاریم.
کمبود نیروی متخصص پزشکی در سیستان و بلوچستان
تخصص های مربوط به تاج در حال بازگشت به حومه خود هستند
وی در مورد وضعیت دارو و درمان در استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: در این رابطه مشکل خاصی در استان سیستان و بلوچستان وجود ندارد و مواردی که وجود دارد توسط تیم اعزامی به وزارت گزارش شده است بهداشت. ” از روز جمعه ، محموله های مورد نیاز استان به طور منظم ارسال می شود ، اما برخی از کاستی ها بسیار عمیق است و در یک بیماری همه گیر قابل رفع نیست. از جمله این کمبودها کمبود نیروی کار و وسعت زیاد استان است که دسترسی به تمام قسمتها را دشوار می کند. بیشتر کارمندان آموزش دیده بهداشتی ، گرچه از ظرفیت محلی استفاده می کنند ، اما به استان خود بازگشته اند و در شهرهای دیگر فعال هستند. در شرایط حاد فعلی ، من تقاضا دارم مناطق ویژه ، به ویژه مناطق مربوط به تاج ، به استان خود بازگردانده شوند تا از بار ناشی از اپیدمی کاسته شود.
با انگیزه های سیاسی نمی توان اپیدمی را کنترل کرد
سوری درباره پیش بینی وضعیت تاجگذاری در کشور طی روزهای آینده گفت: “همه اینها به اقدامات ما بستگی دارد.” نسخه کنترل اپیدمی روشن است ، اما داشتن نسخه پزشک کافی نیست و باید با هماهنگی و همدلی انجام شود. با رویارویی سیاسی نمی توان این اپیدمی را مهار کرد و کسانی که اخبار و اطلاعات منطقه را با انگیزه های سیاسی اشتباه می گیرند قطعاً در خدمت کنترل همه گیری نخواهند بود. همانطور که بیش از حد تأکید بر وضعیت بیماری درست نیست ، بیش از حد ارزیابی وضعیت نیز صحیح نیست و باید مسئله را عالمانه حل کرد تا جامعه بتواند بیشترین بهره را ببرد.
واکسیناسیون در حال افزایش است ، اما هنوز مناسب نیست
وی درباره روند واکسیناسیون تاج در کشور به ایسنا گفت: روند واکسیناسیون در حال افزایش است اما هنوز شرایط مناسبی نداریم. تهیه و توزیع واکسن یک مسئله اساسی و مهم است مشکلی که برای ما در سیستان و بلوچستان وجود دارد عدم واکسیناسیون توسط افراد به ویژه افراد مسن است.. در حالی که مردم باید بدانند که مزایای تزریق واکسن بسیار بیشتر از عوارض جانبی احتمالی آن است. از سوی دیگر تصمیم بر این شد که سیستان و استان بلوچستان در دریافت واکسن در اولویت قرار بگیرند و سن واکسیناسیون کاهش یابد و قرار است افراد بالای 50 سال واکسینه شوند.
احتمال بیماری کرونر قلب علی رغم واکسیناسیون ؛ آره یا نه؟
سوری گفت: “درصد بسیار کمی از افراد با عوارض جانبی بسیار خفیف آلوده می شوند ، حتی اگر دو دوز واکسن به آنها تزریق شده باشد.” هیچ کس بلافاصله پس از دریافت واکسن واکسینه نمی شود و سیستم ایمنی بدن برای آماده شدن برای ویروس زمان می برد. از طرف دیگر ، هیچ یک از واکسن های موجود 100٪ ایمن نیستند. بنابراین پنج درصد افراد می توانند دوباره بیمار شوند حتی اگر واکسینه شده باشند. به همین دلیل برخی از شرکت ها در حال کار بر روی ساخت دوز سوم واکسن هستند.
انتهای پیام