طرز تهیه مرغ در سس پرتقال از سیر تا پیاز به سبک نجف دریابندی | تا فصل پرتقال این خوراک خوشمزه را درست کنید


طرز تهیه خوراک مرغ با سس پرتقال به سبک نجف دریابندی 

این غذا که به سبک خاص خود پخته می‌شود، طعمی دلپذیر و عطر و بویی اشتهابرانگیز دارد. در کتاب آشپزی از سیر تا پیاز اثر نجف دریابندری، دستور پخت این غذا به شیوه‌ای سنتی ارائه شده است.مرغ در سس پرتقال یکی از غذاهای خاص و منحصربه‌فرد است که با ترکیب طعمی شیرین و ترش و عطر بی‌نظیر پرتقال، تجربه‌ای تازه و لذت‌بخش از آشپزی را به همراه دارد. این غذا که با الهام از سبک آشپزی آرژانتینی تهیه می‌شود، تلفیقی از مواد اولیه ساده و روش پختی دقیق است که در نهایت طعمی دلپذیر و عطری اشتهابرانگیز ارائه می‌دهد. در کتاب آشپزی از سیر تا پیاز اثر نجف دریابندری، دستور پخت این غذا با حفظ اصالت و شیوه‌ای سنتی ارائه شده است که می‌تواند هر آشپزی را به خلق یک شاهکار در آشپزخانه ترغیب کند.مرغ

مرغ در سس پرتقال (آرژانتین)

مواد لازم:

  • 1 کیلو سینه و ران مرغ
  • 1 پیمانه پیاز رنده‌شده
  • 1 پیمانه آب پرتقال
  • 2 قاشق پوست پرتقال، رنده‌شده
  • 2-3 قاشق خامه
  • 2 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 1 قاشق آرد
  • 2-3 قاشق کره
  • نمک و فلفل
  • طرز تهیه:

    1. هر تکه ران و سینه مرغ را دو تکه کنید. مرغ را با پیاز رنده‌شده، نمک و فلفل بمالید، و 1-2 ساعت بگذارید بماند.
    2. کره را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و مرغ را یکی‌یکی در تابه قرار دهید تا طلایی شود. بردارید و در ظرف دیگر بگذارید. آتش زیر تابه را خاموش کنید.
    3. 1 پیمانه آب پرتقال، پوست پرتقال، و کمی نمک به مرغ اضافه کنید و روی آتش ملایم بپزید تا جایی که سس غلیظ شود.مرغ
    4. آرد را در تابه با کره تفت دهید، سپس زرده‌های تخم‌مرغ و خامه را اضافه کنید و آرام هم بزنید. این سس را به مرغ اضافه کنید و 5 دقیقه روی آتش قرار دهید.
    5. با برنج یا نان سرو کنید.

بیشتر بخوانید  انتشار کلید اولیه سوالات کنکور ارشد

دیدگاهتان را بنویسید