راز طعم دار و لذیذ کردن جوجه کباب رستورانی | اگه دلت کباب میخواد برای ناهار فردا دست بکار شو


زعفران: راز طلایی و اصلی طعم جوجه کباب رستورانی! زعفران به جوجه رنگ طلایی زیبا و طعمی منحصر به فرد می‌دهد.

زمان استراحت جوجه در مرینیت :


جوجه‌ها را پس از آغشته شدن به مواد مرینیت، در ظرفی دربسته به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا تمامی طعم‌ها به خوبی به خورد گوشت برود.


3. روش پخت :


بهتر است جوجه را روی زغال یا منقل پخت کنید تا طعم دود و آتش به آن اضافه شود. این روش باعث می‌شود طعم کباب رستورانی واقعی را داشته باشید.


4. پخت ملایم و یکنواخت :


مهم است که جوجه را با حرارت متوسط بپزید تا گوشت آن خشک نشود و آبدار باقی بماند. هر چند دقیقه یک بار آن را بچرخانید تا همه طرف‌ها به طور یکنواخت بپزند.


برس کردن کره یا روغن هنگام پخت :


در حین کباب کردن، مقداری کره یا روغن روی جوجه‌ها بمالید تا نرم و لذیذ باقی بمانند و خشک نشوند.


با رعایت این نکات می‌توانید جوجه کبابی خوشمزه و مانند جوجه کباب‌های رستورانی تهیه کنید!

بیشتر بخوانید  دزد عجیب: آلبوم عروسی‌تان را برگرداندم، اما پول‌ها را پس نمی‌دهم!

دیدگاهتان را بنویسید