برای درست کردن این کیک سیب خانگی بدون آرد، دستور تهیه سادهای دارید! در اینجا مراحل تهیه این کیک را با توجه به مواد اولیهای که دادید، توضیح میدهم:
مواد لازم:
- 3 عدد سیب
- 200 گرم پنیر خامهای
- شکر (به میزان دلخواه)
- 2 عدد تخممرغ
طرز تهیه:
-
آمادهسازی سیبها:
سیبها را پوست بگیرید و به صورت ورقههای نازک برش بزنید. همچنین میتوانید آنها را رنده کنید تا بافتی نرمتر به کیک بدهید. -
مخلوط کردن مواد:
تخممرغها را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید تا کمی کف کند. سپس پنیر خامهای را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر دوست دارید کیک شیرینتر باشد، مقداری شکر به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. -
اضافه کردن سیبها:
سیبهای برش خورده یا رنده شده را به مخلوط پنیر و تخممرغ اضافه کنید و با قاشق آرام مخلوط کنید تا سیبها کاملاً به مواد آغشته شوند. -
ریختن در قالب:
قالب کیک را با کمی روغن چرب کنید. مخلوط آمادهشده را در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. -
پخت در فر:
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کیک را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی کیک طلایی شود و داخل آن به خوبی بپزد. میتوانید از یک خلال دندان برای چک کردن پخت استفاده کنید؛ اگر خلال تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
-