آخرین مرحله از طرز تهیه لوبیا پلو چشم بلبلی این است که پلو لوبیا چشم بلبلی را دم کنید. پس ابتدا در یک قابلمه مناسب دم کردن پلو مقداری روغن بریزید و بعد که مقداری داغ شد، سیب زمینی برش داده را برای ته دیگ بگذارید و بعد یک لایه برنج بریزید سپس یک لایه از لوبیای پخته شده که آبش را گرفتهاید بریزید و رویش مقداری شوید بریزید و این کار را تا تمام شدن برنج و لوبیا چشم بلبلی انجام دهید و در نهایت در قابلمه دمکنی بکشید و آن را ببندید تا پلو با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.
لوبیا چشم بلبلی شما آماده است. کافی است آن را در ظرف مناسب بکشید و مقداری از برنج را با ریختن در ظرف زعفران دمکرده، بخشی پلوی زعفرانی داشته باشید که برای تزیین استفاده کنید و سپس گوشت پخته را رویش بریزید. نوش جان!
نکات تکمیلی برای تهیه لوبیا پلو چشم بلبلی
لوبیا چشم بلبلی پلو درست مثل طرز تهیه لوبیا پلو یک غذای ساده است که میتوانید راحت آن را تهیه کنید. اما با دانستن نکاتی که در ادامه میگوییم میتوانید بهترین لوبیاپلو چشم بلبلی برای خود تهیه کنید.
روشهای مختلف پخت لوبیا چشم بلبلی پلو
لوبیا چشم بلبلی پلو را میتوانید با کم و زیاد کردن مواد بپزید. یکی از روشهای دیگری که میتوانید برای تهیه لوبیا چشم بلبلی امتحان کنید، پخت این غذا بدون شوید است. فقط در صورتی که شوید استفاده نکردید بهتر است از زعفران بیشتری برای رنگ دادن به این پلو استفاده کنید.
یکی دیگر از موادی که کم و زیاد کردن یا حذف آن میتواند تغییر خوبی در این غذا ایجاد کند، گوشت است. لوبیا چشم بلبلی پلو را میتوانید هم با گوشت تکهای درست کنید، هم با گوشت چرخکرده و هم حتی با گوشت قلقلی. اما تهیه این غذا بدون گوشت هم امکانپذیر است یا حتی میتوانید مانند تصویر بالا از مرغ استفاده کنید.
یادتان باشد میتوانید این غذا را به صورت کته هم مثل هر پلوی دیگری مثلا طرز تهیه شوید چشم بلبلی پلو دم کنید. برای تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو کته کافی است مواد را بپزید و همگی را خوب تفت دهید و بعد در نهایت به برنج اضافه کنید تا به صورت کته پخته شود.