طرز تهیه سیرابی خانگی
سیرابی شسته شده را با قیچی خرد کنید، داخل قابلمه دو عدد پیاز خلالی شده و روغن بریزید، در آن را بگذارید تا پیاز سبک و کاراملی بشود، سیر اضافه کنید، فلفل و زردچوبه بریزید و سیرابی ها را هم اضافه کنید، بقیه پیاز ها را بریزید و هم بزنید، خود آن آب می اندازد
درب آن را بگذارید تا با حرارت کم ۴ ساعت بپزد آخر پخت سیرابی ،نمک و آبلیمو بریزید و سرو کنید.
مواد لازم:
یک عدد سیرابی
چهار عدد پیاز
چهار حبه سیر
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه
یک قاشق غذاخوری آبلیمو ترش