غذاهایی که به کاهش فشار خون کمک میکنند
فشار خون بالا، که به عنوان قاتل خاموش نیز شناخته میشود، میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سکته مغزی و مشکلات کلیوی را افزایش دهد. خبر خوب این است که با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی، از جمله رژیم غذایی، میتوانید فشار خون خود را به طور طبیعی کنترل کنید.
در کنار مصرف داروهای تجویزی، گنجاندن غذاهای غنی از مواد مغذی خاص در رژیم غذایی شما میتواند به کاهش فشار خون کمک کند. این مطلب به سه ماده معدنی ضروری و غذاهای سرشار از آنها میپردازد که میتوانند به تنظیم سطح فشار خون شما کمک کنند:
1. پتاسیم:
پتاسیم به متعادل کردن سطح سدیم در بدن شما کمک میکند و برای حفظ فشار خون سالم ضروری است. افزایش مصرف پتاسیم میتواند دیواره رگهای خونی را شل کرده و خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهد.
غذاهای غنی از پتاسیم:
موز
سیب زمینی شیرین
اسفناج
2. منیزیم:
منیزیم به شل شدن عروق خونی و تنظیم فشار خون کمک میکند. همچنین به تعادل الکترولیتها و حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکند.
غذاهای غنی از منیزیم:
بادام
آووکادو
شکلات تلخ
3. کلسیم:
کلسیم نه تنها برای سلامت استخوانها، بلکه برای عملکرد ماهیچهها، از جمله ماهیچههایی که انقباض رگهای خونی را کنترل میکنند، ضروری است. مصرف کافی کلسیم ممکن است به کاهش سطح فشار خون کمک کند.
غذاهای غنی از کلسیم:
لبنیات کم چرب (شیر، ماست، پنیر)
ساردین
توفو