نان سیر یکی از پیشغذاهای محبوب و پرطرفدار است که به سادگی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این نان با طعم و عطر بینظیر سیر، میتواند به عنوان یک میان وعده یا پیشغذای کامل و لذیذ سرو شود.
طرز تهیه نون سیر خونگی
مواد لازم:
نان باگت: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
کره: ۵۰ گرم
جعفری: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر پارمزان (اختیاری): به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
نان باگت را به صورت مورب برشهای نازک بزنید.
سیرها را پوست بگیرید و رنده کنید.
کره را در دمای محیط نرم کنید و با سیر رنده شده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
مخلوط سیر و کره را روی برشهای نان باگت بمالید.
اگر دوست دارید، روی نانها پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.
نانهای سیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا نانها طلایی و پنیر آب شود.
نان سیر را گرم سرو کنید.
روش دوم: نان سیر با نان تست
مواد لازم:
نان تست: ۸ عدد
سیر: ۲ حبه
کره: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر موزارلا رنده شده: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیرها را پوست بگیرید و رنده کنید.
در یک کاسه، کره نرم شده، روغن زیتون، سیر رنده شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
مخلوط سیر و کره را روی نانهای تست بمالید.
روی نانها پنیر موزارلا رنده شده بپاشید.
نانهای سیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا نانها طلایی و پنیر آب شود.
نان سیر را گرم سرو کنید.
نکات:
می توانید از انواع نانهای دیگر مانند نان ساندویچی یا نان فرانسوی نیز برای تهیه نان سیر استفاده کنید.
اگر دوست دارید نان سیرتان تندتر باشد، می توانید از فلفل قرمز به مقدار دلخواه به مواد اضافه کنید.
می توانید از سبزیجات معطر دیگر مانند ریحان یا مرزه نیز به جای جعفری یا به همراه آن استفاده کنید.
نان سیر را می توانید با سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا سس پستو سرو کنید.