سوئان مزه سی، یه مزه ترکی فوقالعاده خوشمزه و پرطرفدار که به عنوان دورچین کباب، جوجه کباب و انواع غذاها سرو میشه و طعم بینظیری بهشون میده.
مزه کباب، ترکیبی پیچیده و دلانگیز از طعمها و بوهای مختلف است که از عوامل گوناگونی نشأت میگیرد:
گوشت: نوع گوشت، تازگی آن، نحوه برش و مزهدار کردن، همگی در طعم نهایی کباب نقش دارند. هر نوع گوشت، طعم و عطر خاص خود را دارد. برای مثال، گوشت گوسفند طعم قویتر و چربتر، و گوشت مرغ طعم لطیفتر و کمچربتر دارد.
ادویهجات: استفاده از ادویههای مختلف، طعمی منحصر به فرد به کباب میبخشد. زعفران، فلفل سیاه، سماق، پودر سیر، پیاز و… از جمله ادویهجات رایج در کباب هستند.
روش پخت: کباب میتواند به روشهای مختلفی مانند کبابی کردن روی منقل، کباب پز، تابه و یا فر پخته شود. هر روش پخت، طعم و بافت خاص خود را به کباب میدهد.
سوئان مزه سی، یه مزه ترکی فوقالعاده خوشمزه و پرطرفدار که به عنوان دورچین کباب، جوجه کباب و انواع غذاها سرو میشه و طعم بینظیری بهشون میده.
مواد لازم:
* دو عدد پیاز
* نصف فلفل دلمه سبز و قرمز
* نصف پیمانه زیتون
* یک دسته کوچک جعفری خرد شده
* سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
* دو قاشق غذاخوری رب انار
* نمک و سماق به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیازها رو پوست بکنید و به صورت خلالی نازک برش بزنید.
2. فلفل دلمهها رو ریز اسلایس کنید.
3. هسته زیتونها رو جدا کنید و بعد از خرد کردن، به مواد اضافه کنید.
4. جعفری رو ریز خرد کنید.
5. همه مواد رو داخل یک ظرف بریزید و بعد روغن زیتون، رب انار، نمک و سماق رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
نکات:
* میتونید به دلخواه، مقدار مواد رو کم یا زیاد کنید.
* برای طعم تندتر، میتونید از کمی فلفل قرمز هم استفاده کنید.
* سوئان مزه سی رو میتونید بلافاصله بعد از تهیه سرو کنید یا برای چند ساعت داخل یخچال بذارید تا طعمها به خورد هم برن.