مینی کورن داگ، یه فینگرفود خوشمزه و هیجان‌انگیز! | طرز تهیه مینی کورن داگ +ویدیو


مینی کورن داگ، یه فینگرفود خوشمزه و هیجان‌انگیز!

مینی کورن داگ، یه نوع فینگرفوده که درست کردنش خیلی سادس و می‌تونه یه میان وعده یا پیش غذای عالی برای مهمونی‌ها و دورهمی‌ها باشه. این غذا رو می‌تونید به روش‌های مختلفی تهیه کنید و با توجه به سلیقه‌تون مواد مختلفی به اون اضافه کنید.

طرز تهیه مینی کورن داگ

روش اول: با هات‌داگ

مواد لازم:

هات‌داگ: 10 عدد

آرد ذرت: 1 پیمانه

آرد گندم: 1/2 پیمانه

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

نمک: 1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری

پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری

شیر: 1 پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد

روغن مایع: به مقدار لازم

سیخ چوبی: به تعداد لازم

طرز تهیه:

هات‌داگ‌ها رو از وسط نصف کنید.

در یه کاسه بزرگ، آرد ذرت، آرد گندم، بیکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر رو با هم مخلوط کنید.

در یه کاسه دیگه، شیر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشن.

مخلوط شیر و تخم مرغ رو به تدریج به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر صاف و یکدست بدست بیاد.

هر هات‌داگ رو به یه سیخ چوبی بزنید.

هات‌داگ‌های سیخ‌زده رو داخل خمیر فرو ببرید تا کاملا پوشیده بشن.

روغن رو داخل یه تابه یا قابلمه به اندازه‌ای که مینی کورن داگ‌ها توش غوطه‌ور بشن، داغ کنید.

مینی کورن داگ‌ها رو داخل روغن داغ شده سرخ کنید تا طلایی و برشته بشن.

مینی کورن داگ‌های سرخ شده رو روی یه دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.

مینی کورن داگ‌ها رو با سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا ماست سرو کنید.

بیشتر بخوانید  آیا می دانید کاخ فلاحتی کجاست؟

روش دوم: با سوسیس

مواد لازم:

سوسیس: 10 عدد

آرد سوخاری: 1 پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد

شیر: 1/2 پیمانه

پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری

نمک: 1/4 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری

روغن مایع: به مقدار لازم

سیخ چوبی: به تعداد لازم

طرز تهیه:

سوسیس‌ها رو از وسط نصف کنید.

در یه کاسه، آرد سوخاری، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه رو با هم مخلوط کنید.

در یه کاسه دیگه، تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشن.

هر سوسیس رو به یه سیخ چوبی بزنید.

سوسیس‌های سیخ‌زده رو داخل مخلوط تخم مرغ و شیر فرو ببرید تا کاملا پوشیده بشن.

سپس سوسیس‌ها رو داخل مخلوط آرد سوخاری بغلتونید تا به طور کامل به آرد سوخاری آغشته بشن.

روغن رو داخل یه تابه یا قابلمه به اندازه‌ای که مینی کورن داگ‌ها توش غوطه‌ور بشن، داغ کنید.

مینی کورن داگ‌ها رو داخل روغن داغ شده سرخ کنید تا طلایی و برشته بشن.

مینی کورن داگ‌های سرخ شده رو روی یه دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.

مینی کورن داگ‌ها رو با سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا ماست سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید