با کمترین مواد پیراشکی شکلاتی خوشمزه درست کن! | طرز تهیه پیراشکی شکلاتی اقتصادی +ویدئو


 

 

پیراشکی شکلاتی نوعی شیرینی یا دسر است که از خمیر پخته شده و مواد پرکننده شکلاتی تشکیل شده است. این خمیر می تواند از مواد مختلفی مانند آرد، شکر، تخم مرغ، شیر، کره و خمیر مایه درست شود و به روش های مختلفی پخته شود، مانند سرخ کردن، پخت در فر یا بخار پز کردن.

مواد لازم:

* آرد: 3 و نیم پیمانه (350 گرم)

* تخم مرغ: 1 عدد

* شکر: 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)

* مخمر: 1 قاشق غذاخوری (8 گرم)

* کره: 1 قاشق غذاخوری پر (30 گرم)

* نمک: 1 قاشق چای خوری (6 گرم)

* شیر گرم: 1 لیوان سر خالی (150 میلی لیتر)

* وانیل: 7.5 گرم (معادل 1 قاشق چای خوری)

طرز تهیه:

1. آرد را داخل ظرفی بریزید و وسط آن را گود کنید. شکر، وانیل، خمیر مایه و شیر گرم را وسط آرد بریزید و کمی مخلوط کنید.

2. نمک را به لبه های ظرف اضافه کنید و تخم مرغ را وسط آرد بشکنید. 

3. کره را اضافه کنید و خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

4. داخل ظرف را کمی با روغن چرب کنید، روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

5. بعد از استراحت، پف خمیر را بگیرید و آن را با وردنه به ضخامت 0.5 سانتی متر باز کنید.

6. با قالب دلخواه خود خمیر را برش بزنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.

7. مجددا به مدت 30 تا 40 دقیقه به خمیر استراحت دهید تا پف کند.

بیشتر بخوانید  ایا فردا مدارس تهران تعطیل است دبیرستان سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲

8. در یک قابلمه گود، روغن را داغ کنید و پیراشکی ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

9. بعد از سرخ شدن، پیراشکی ها را در شکر بغلطانید و داخل آن ها را با شکلات صبحانه، نوتلا یا گاناش پر کنید.

نکات:

* برای اینکه پیراشکی ها پف دار تر شوند، می توانید از 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر به مواد خمیر اضافه کنید.

* برای اینکه پیراشکی ها روغنی نشوند، بعد از سرخ شدن، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

* می توانید از انواع مختلف شکلات برای پر کردن پیراشکی ها استفاده کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید