آموزش مربای گل خشک، معطر و متفاوت! | با گل خشک مربا درست کن! +ویدئو


آموزش مربای گل خشک، معطر و متفاوت!

 

امروز می‌خواهم طرز تهیه مربای گل خشک را به شما آموزش دهم. این مربای خوشمزه و معطر، می‌تواند زینت‌بخش سفره‌های افطار و رمضان شما باشد.

نکات و تکنیک‌های مهم:

* نوع گل: در انتخاب نوع گل دقت کنید. گل‌های مناطق سرد و کوهستانی تلخی کمتری دارند و نیاز به تلخی‌گیری ندارند.

* نسبت گل و شکر: برای یک پیمانه گل، به دو پیمانه شکر نیاز دارید.

* طرز تهیه شربت: شکر را با دو برابر آب (یعنی چهار پیمانه آب) روی حرارت قرار دهید و بدون هم زدن، اجازه دهید تا بجوشد و حباب‌ها سطح ظرف را بگیرند.

* اضافه کردن گل‌ها: بعد از اینکه شربت قوام آمد، گل‌های خشک را به آن اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بجوشانید.

* شوک یخ: بعد از پخت، مربا را از روی حرارت بردارید و بلافاصله در یک ظرف پیرکس یا شیشه‌ای بریزید و داخل یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود که مربا شکرک نزند.

* دم کشیدن: اجازه دهید تا مربا به مدت 24 ساعت در یخچال دم بکشد و سپس آن را میل کنید.

مواد لازم:

* یک پیمانه گل خشک

* دو پیمانه شکر

* چهار پیمانه آب

* چند قطره آبلیمو

طرز تهیه:

1. شکر و آب را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

2. بدون هم زدن، اجازه دهید تا شربت بجوشد و حباب‌ها سطح ظرف را بگیرند.

3. چند قطره آبلیمو به شربت اضافه کنید و دور ظرف را با آبلیمو بشویید.

4. گل‌های خشک را به شربت اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بجوشانید.

بیشتر بخوانید  قرارداد ۱۱ صفحه‌ای مصی علی‌نژاد با دولت آمریکا

5. مربا را از روی حرارت بردارید و در ظرف پیرکس یا شیشه‌ای بریزید.

6. بلافاصله ظرف مربا را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا 24 ساعت دم بکشد.

7. مربای گل خشک شما آماده است!

نکات:

* می‌توانید به جای آبلیمو از جوهر لیمو نیز استفاده کنید.

* برای طعم و عطر بهتر، می‌توانید به مربای گل، هل، زعفران یا گلاب نیز اضافه کنید.

* مربای گل را می‌توانید در یخچال تا دو هفته نگهداری کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید