سرخ کردن بادمجان یکی از روشهای محبوب پخت این صیفی خوشمزه است که در انواع غذاها مانند کشک بادمجان، خورش قیمه بادمجان، میرزا قاسمی و… کاربرد دارد.اما چالشی که بسیاری از افراد در سرخ کردن بادمجان با آن روبرو میشوند، جذب روغن زیاد توسط بادمجان است.
برای طلایی شدن بادمجان در هنگام سرخ کردن، می توانید از روش های زیر استفاده کنید:
1. استفاده از نمک:
* بادمجان ها را برش بزنید و به مدت 30 دقیقه در آب نمک خیس کنید.
* سپس بادمجان ها را آبکشی کنید و با حوله کاغذی خشک کنید.
* بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.
2. استفاده از آرد:
* بادمجان ها را برش بزنید و در آرد بغلتانید.
* بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.
3. استفاده از ماست:
* بادمجان ها را برش بزنید و در ماست خیس کنید.
* سپس بادمجان ها را از ماست خارج کنید و با حوله کاغذی خشک کنید.
* بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.
4. استفاده از سفیده تخم مرغ:
* سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.
* بادمجان ها را برش بزنید و در سفیده تخم مرغ بغلتانید.
* بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.
5. استفاده از پودر سوخاری:
* بادمجان ها را برش بزنید و در پودر سوخاری بغلتانید.
* بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.
نکات کلی:
* از روغن داغ برای سرخ کردن بادمجان ها استفاده کنید.
* بادمجان ها را زیاد در روغن نگذارید، زیرا له می شوند.
* پس از سرخ شدن بادمجان ها، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
علاوه بر روش های بالا، می توانید از ترفندهای زیر نیز برای طلایی شدن بادمجان ها استفاده کنید:
* به روغن سرخ کردنی کمی زردچوبه اضافه کنید.
* از شعله ملایم برای سرخ کردن بادمجان ها استفاده کنید.
* بادمجان ها را در یک تابه نچسب سرخ کنید.