دیگه از بیرون سوهان عسلی نخر خودت تو خونه درست کن! | طرز تهیه سوهان عسلی +ویدیو


دیگه از بیرون سوهان عسلی نخر خودت تو خونه درست کن!

سوهان عسلی یک شیرینی خوشمزه و سنتی ایرانی است که با شکر، عسل، زعفران، کره و مغزهای مختلف مانند بادام و پسته تهیه می شود.

طرز تهیه سوهان عسلی

مواد لازم:

شکر: 1 پیمانه

عسل: 3 قاشق غذاخوری

زعفران ساییده: 1 قاشق چای خوری

کره: 4 قاشق غذاخوری

خلال بادام: 1/2 پیمانه

خلال پسته: 1/4 پیمانه

آب: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه:

زعفران را دم کنید: زعفران را با 1 قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا دم بکشد.

شکر و عسل را ذوب کنید: در یک قابلمه شکر و عسل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط به جوش آید.

کره را اضافه کنید: بعد از اینکه شکر حل شد و مخلوط به جوش آمد، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.

زعفران را اضافه کنید: زعفران دم شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زعفران به طور یکنواخت در مخلوط پخش شود.

بادام و پسته را اضافه کنید: خلال بادام و پسته را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد دیگر مخلوط شوند.

حرارت را خاموش کنید: در این مرحله سوهان عسلی آماده است. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کمی خنک شود.

سوهان عسلی را قالب بزنید: با قاشق از سوهان عسلی بردارید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است بریزید. می توانید سوهان عسلی را با قاشق به شکل دلخواه خود در بیاورید.

بیشتر بخوانید  جنازه عبدالباقی مالک متروپل آبادان

سوهان عسلی را خنک کنید: سوهان عسلی را در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.

نکات:

می توانید از مغزهای دیگر مانند گردو یا فندق نیز در تهیه سوهان عسلی استفاده کنید.

برای اینکه سوهان عسلی شما تردتر شود، می توانید 1 قاشق چای خوری پودر قند به آن اضافه کنید.

سوهان عسلی را می توانید در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان!

 

دیدگاهتان را بنویسید