با ساقه طلایی یک کیک فوق العاده درست کن! | طرز تهیه کیک ساقه طلایی +ویدئو


طرز تهیه کیک ساقه طلایی 

 

کیک ساقه طلایی نوعی کیک است که با استفاده از بیسکویت ساقه طلایی به عنوان پایه و مواد دیگری مانند خامه، کرم، شکلات و میوه تهیه می‌شود. این کیک به دلیل طعم و مزه دلچسب و همچنین سهولت در تهیه، از محبوبیت بالایی برخوردار است.

روش‌های مختلفی برای تهیه کیک ساقه طلایی وجود دارد:

روش ساده: در این روش، بیسکویت‌ها را در قهوه یا شیر خیس کرده و در ظرف مورد نظر می‌چینیم. سپس، روی بیسکویت‌ها را با خامه، کرم یا موادی مانند باتر کریم و ماسکارپونه می‌پوشانیم. این کار را به صورت لایه لایه انجام می‌دهیم تا کیک شکل بگیرد. در نهایت، کیک را با تزئینات دلخواه مانند میوه، شکلات یا پودر نارگیل تزیین می‌کنیم.

روش پخت: در این روش، خمیری با استفاده از آرد، شکر، تخم مرغ و مواد دیگر تهیه می‌کنیم. سپس، بیسکویت‌های ساقه طلایی را خرد کرده و به خمیر اضافه می‌کنیم. خمیر را در قالب کیک ریخته و در فر می‌پزیم. پس از پخت، کیک را با خامه، کرم یا مواد دلخواه دیگر تزئین می‌کنیم.

مواد لازم:

* دو بسته بیسکوییت ساقه طلایی

* دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو

* یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

* دو و نیم لیوان شیر

* سس شکلات

طرز تهیه:

1. بیسکوییت ها رو پودر کنید و داخل کاسه با پودر کاکائو و بکینگ پودر مخلوط کنید.

2. شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه. (غلظت باید مثل فرنی باشه)

3. مواد کیک رو داخل کاپ های کوچیک بریزید.

4. کف قابلمه یه رینگ یا توری، قالب کیک بذارید و کاپ کیک ها رو داخلش بچینید.

بیشتر بخوانید  مرغ تحویل کیلوگرم 3870 تن به بندرعباس!

5. در قابلمه رو بذارید و 35 دقیقه روی حرارت کم بپزید.

6. بعد از پخت، کیک ها رو با سس شکلاتی تزئین کنید.

نکات:

* شیر رو حتما کم کم اضافه کنید. ممکنه با توجه به میزان پودر کاکائو، شیرِ کمتر یا بیشتری مصرف بشه.

* می تونید به جای سس شکلاتی از خامه، پودر نارگیل یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید برای تزئین کیک استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید