توی این روزای سرد حتما آش درست کن | طرز تهیه آش گوجه فرنگی تهرانی به روش سنتی


مرحله سوم

در این مرحله بعد از سرخ شدن پیاز ها، زرد چوبه را اضافه می‌ کنیم و تفت می ‌دهیم. ۵ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و حرارت زیر قابلمه را زیاد می ‌کنیم تا آب جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب، حرارت را کم می کنیم.

مرحله چهارم

سپس برنج را به مواد قابلمه اضافه می ‌کنیم و صبر می‌کنیم تا نیم پز شود. بعد از نیم پز شدن برنج، سبزی آش را اضافه می‌ کنیم تا بپزد. گوجه فرنگی را به مواد داخل قابلمه اضافه می ‌کنیم. رب گوجه فرنگی را با آب رقیق  می ‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس همراه با لوبیا به مواد آش اضافه می‌ کنیم و درب آش را می‌ گذاریم و اجازه می ‌دهیم که آش با حرارت ملایم بپزد. در صورت کم بودن آب آش، به آن کمی آب جوش اضافه می ‌کنیم. نمک، فلفل و آبغوره را در ده دقیقه آخر پخت به آش اضافه می‌ کنیم.

مرحله ششم

آش گوجه فرنگی به تند بودنش مشهور است،پ س به اندازه کافی به آن فلفل اضافه می ‌کنیم. در آخر پس از این که آش به غلظت مورد نظر رسید، آن را سرو می‌ کنیم. برای تزئین آش از کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ  استفاده می‌ کنیم.

 

بیشتر بخوانید  زمین لرزه ۴.۶ ریشتری اردبیل را لرزاند

دیدگاهتان را بنویسید