دسر کیوی تنوع زیادی دارد و به روش های مختلفی با کیوی، شکر، شیر، خامه، ژله و غیره تهیه می شود.
مواد لازم:
* کیوی یا نارنگی (به دلخواه)
* شیر: 300 میلی لیتر (1¼ پیمانه)
* شکر: 10 گرم (1 قاشق غذاخوری)
* پودر آگارآگار: 2 قاشق چای خوری (از لوازم قنادی ها قابل تهیه است)
* یا پودر ژلاتین: 10 گرم (1 قاشق غذاخوری)
* یا پودر ژله آلوورا: 1 بسته
طرز تهیه:
1. پوست کیوی را جدا کنید و به سیخ چوبی بزنید.
2. داخل ظرف استوانه ای را چرب کنید و کیوی ها را داخل آن قرار دهید.
3. شیر، شکر و پودر آگارآگار را روی حرارت کم مخلوط کنید تا ذوب شوند.
4. مخلوط را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
نکات:
* اگر از پودر ژلاتین یا آلوورا استفاده می کنید، ابتدا باید کیوی را بجوشانید.
* برای جوشاندن کیوی، آن را در قابلمه ای کوچک قرار دهید، به آن شکر (به اندازه ی وزن کیوی) و آب (دو برابر وزن کیوی) اضافه کنید.
* بعد از جوش آمدن، 3 دقیقه دیگر صبر کنید تا کیوی پخته شود.
* به دلیل اسیدی بودن کیوی، رنگ آن بعد از پخت کمرنگ می شود. برای حفظ رنگ سبز، بعد از خاموش کردن شعله، کمی رنگ خوراکی سبز (با نوک گوش پاک کن) به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
* اجازه دهید کیوی ها خنک شوند و سپس در مخلوط ژله بریزید.
نکات تکمیلی:
* می توانید به جای کیوی از نارنگی نیز استفاده کنید.
* برای تنوع بیشتر، می توانید از رنگ های خوراکی مختلف برای رنگ آمیزی ژله استفاده کنید.
* برای تزئین دسر می توانید از خامه، میوه های تازه یا پودر نارگیل استفاده کنید.
خواص:
* سرشار از ویتامین C، K و E
* منبع فیبر و پتاسیم
* تقویت سیستم ایمنی
* بهبود گوارش
* سلامت قلب و عروق
* شادابی و طراوت پوست