با شامی پوک به سفره ات تنوع بده! | طرز تهیه شامی پوک لپه +ویدئو


 

شامی پوک لپه یک غذای خوشمزه و محبوب ایرانی است که اصالت آن به شهر رشت در استان گیلان برمی‌گردد. این غذا با استفاده از لپه، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، تخم مرغ و ادویه‌جات تهیه می‌شود.

طرز تهیه شامی پوک لپه:

1. لپه را از شب قبل خیس کنید و سپس بپزید.

2. پیاز را رنده کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.

3. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

4. سیب زمینی را رنده کنید و به همراه ادویه‌جات به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

5. لپه پخته شده را له کنید و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

6. تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

7. از مواد به اندازه دلخواه بردارید و در دست به شکل دایره یا بیضی پهن کنید.

8. شامی‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

مواد لازم:

* 1 پیمانه لپه

* 300 گرم گوشت چرخ کرده

* 1 عدد پیاز

* 1 عدد تخم مرغ

* 1 عدد سیب زمینی

* 1 قاشق چای خوری آرد نخودچی

* 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

* مقداری زعفران دم کرده

ادویه جات:

* 1 قاشق چای خوری نمک، زردچوبه و پودر سیر

* 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه

* 1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز

* 1 قاشق چای خوری ترخون، جعفری و نعنا

روغن برای سرخ کردن

نکات:

* برای پخت لپه، می توانید از شب قبل آن را خیس کنید و سپس بپزید.

* سیب زمینی را می توانید به صورت آب پز یا رنده شده در مواد شامی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  ببینید| ماجرای پنالتی جنجالی دروازه‌بان استقلالی به پرسپولیس

* برای پف بیشتر شامی، می توانید از جوش شیرین یا بیکینگ پودر استفاده کنید.

* زعفران را می توانید به دلخواه اضافه کنید.

* برای طعم قوی تر، می توانید از سبزیجات معطر بیشتری استفاده کنید.

* شامی را می توانید در روغن داغ سرخ کنید یا در فر بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید