طرز تهیه ساندویچ پولدبیف
ساندویچ پولدبیف (یا رست بیف) یک ساندویچ خوشمزه و محبوب است که با گوشت گوساله پخته شده، نان، پنیر و سس تهیه میشود.
مواد لازم:
* گوشت فیله یا راسته گوساله: ۲۰۰ گرم
* پیاز: ۲ عدد متوسط
* قارچ: مقداری
* نمک، فلفل سیاه
* روغن
* نان چاباتا
* پنیر چدار یا گودا
* جعفری، خیارشور و سس دلخواه
* کره
* سیر
دستور پخت:
1. گوشت رو با پیاز، نمک، فلفل سیاه و کمی روغن تفت بدید.
2. قارچها رو اضافه کنید و تفت دادن رو ادامه بدید تا آب قارچ کشیده بشه.
3. سس دلخواهتون رو به همراه کمی کره و سیر به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
4. نان چاباتا رو برش بزنید و داخلش رو با سس قارچ پر کنید.
5. گوشت و پنیر رو روی سس قارچ قرار بدید.
6. ساندویچ رو با جعفری، خیارشور و سس دلخواه تزئین کنید.
نکات:
* میتونید از نانهای دیگه مثل نان تست یا همبرگر هم استفاده کنید.
* به جای سس قارچ میتونید از سسهای دیگه مثل سس خردل یا سس مایونز هم استفاده کنید.
* برای طعم قویتر، میتونید از گوشت گوساله دودی استفاده کنید.