این کوکی بمب تغذیه است! | طرز تهیه گرانولای خوشمزه و مقوی +ویدئو


طرز تهیه گرانولای خوشمزه و مقوی

 

امروز می‌خواهیم طرز تهیه یک گرانولای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش دهیم که می‌توانید به عنوان صبحانه، میان وعده یا حتی در کنار دسرها از آن استفاده کنید.

مواد لازم:

* پرک بادام زمینی: ۱۰۰ گرم

* گردو نگینی خرد شده: ۵۰ گرم

* برگه زردآلو: ۸۰ گرم

* مغز تخمه آفتابگردان: ۴۰ گرم

* کرنبری (زغال اخته خشک): ۴۰ گرم

* بادام درختی: ۵۰ گرم

* کنجد بوداده شده: ۱ قاشق غذاخوری

* دانه چیا: ۱ قاشق غذاخوری

* تخم کتان: ۱ قاشق غذاخوری

* عسل: ۱ قاشق غذاخوری

* سفیده تخم مرغ: ۱ عدد (۳۰ گرم)

طرز تهیه:

1. فر را از نیم ساعت قبل روی ۱۸۰ یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

2.  پرک بادام زمینی، گردو، برگه زردآلو، تخمه آفتابگردان، کرنبری، بادام درختی، کنجد، دانه چیا و تخم کتان را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

3. عسل و سفیده تخم مرغ را در کاسه‌ای جداگانه مخلوط کنید تا یکدست شوند.

4. مخلوط عسل و سفیده تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد به طور کامل آغشته شوند.

5. مخلوط گرانولا را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، پخش کنید.

6. سینی را به مدت ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

7. بعد از پخت، گرانولا را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود.

8. گرانولای خنک شده را به قطعات دلخواه برش بزنید و در ظرفی دربسته نگهداری کنید.

نکات:

* می‌توانید به جای مواد ذکر شده در این دستور، از مواد دلخواه خودتان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  نرخ ارز در چه شرایطی به بورس آسیب می زند؟

* برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از شکر قهوه‌ای یا شربت افرا به جای عسل استفاده کنید.

* اگر می‌خواهید گرانولای شما تردتر باشد، می‌توانید آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر در فر بپزید.

* گرانولا را می‌توانید به همراه شیر، ماست، میوه یا به عنوان topping در دسرها استفاده کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید